Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nápady na vánoční dárky od MotoZem

motozem.cz, 5.11.2021

Nápady na vánoční dárky pro nadšené motoristy

Je to neuvěřitelné, ale za pár týdnů usedneme ke štědrovečerní večeři a budeme se těšit na nadílku, která nás čeká pod vánočním stromečkem. Vánoční pohodě ale často předchází hledání dárků na poslední chvíli, což vlastně nikoho nebaví, ale každý chce toho druhého obdarovat něčím praktickým a využitelným. Chcete být letos originální a pořídit svému vášnivému motoristovi perfektní dárek? MotoZem si pro vás připravila řadu tipů, díky nimž budete letos za hvězdu a navíc svého fanouška silných strojů zaručeně potěšíte.

 

MotoZem myslí na všechny

Rozhodnete-li se navštívit některou z kamenných prodejen MotoZemě v Dobré u Frýdku-Místku, v Říčanech u Prahy nebo v Modřicích u Brna, budete nadšení pestrým sortimentem a různými možnostmi nákupu. Ať už osobně či online můžete nakupovat na všech prodejnách a kdo si potrpí na staré dobré české zvyky, ocení možnost napsat dopis Ježíškovi a mít tak jistotu, že nakoupí přesně to, co si motorkář přeje.

Dopis pro Ježíška je opravdu snadný. Vyberte si na motoshopu www.motozem.cz vaše top produkty, které si přejete najít pod vánočním stromečkem, klikněte na ikonu dárečku, vyplňte formulář a odešlete. Trápí vás obavy, že se nestrefíte do velikosti nebo barvy? Využijte vánoční garance, kterou MotoZemě nabízí: nevyhovující dárky smíte vrátit do 30ti dnů od zakoupení nebo zboží vyměnit do konce ledna 2022.

 

Kdo má rád klasiku, ocení poukaz

Pokud patříte mezi staré dobré milovníky papíru, pak oceníte variantu dárkových poukazů od MotoZemě v různých finančních hodnotách. Platnost poukazu je jeden rok a můžete je využít při osobním nákupu na prodejně i online na motoshopu. Každý dárkový poukaz má unikátní kód a můžete si ho vyzvednout v kamenné prodejně v papírové podobě nebo jednoduše formou e-voucheru vytisknout a zabalit v pohodlí domova.

Dárečky k nákupu zdarma

MotoZemě patří mezi velké milovníky vánoční pohody, proto pravidelně připravuje vánoční dárečky k nákupům zcela zdarma. Kromě toho na vás čeká například poštovné zdarma při nákupu produktů za tisícovku a nelze opomenout také špičkový servis v podobě proškoleného personálu, který najde ideální model oblečení, cenově vyhovující doplňky a další moto výbavu přesně pro vás.

Žhavé novinky, ještě žhavější ceny

Kdo MotoZem sleduje pravidelně, ví, že nabídka je průběžně aktualizována a doplňována stále novými, zajímavými kousky pro motorkáře i motorkářky. Různé modely prémiových značek na motoshopu www.motozem.cz najdete vždy včetně detailního popisu, dostupných velikostí a tabulky s rozměry a stejně tak reálných recenzí od zákazníků.

Zapomeňte letos na kosmetické balíčky, pyžama, papuče a dárky, které zpravidla skončí v koutě a nechejte se inspirovat zajímavou nabídkou MotoZemě. Uvidíte, že nadšeného motorkáře nadchne třeba hrníček s potiskem, praktická plachta na motorku či stojan na motorku do garáže. Dárky od srdce vás rozhodně finančně nezruinují. A kdo chce investovat do kvality, určitě vybere novou dokonalou přilbu, perfektně sedící bundu či kalhoty s praktickými kapsami. A když si nebudete doopravdy vědět, stačí napsat Ježíškovi přímo do MotoZemě.