Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nevejde se vám náklad do auta? Půjčte si dodávku!

3.6.2020

I když je Česká republika „země kombíků“ a velikost kufru je pro mnoho lidí jedním z hlavních kritérií při výběru auta, přece jen se často stane, že potřebujete převést něco většího. Třeba motorku, čtyřkolku, nábytek, trampolínu apod. Co potom?

Jistě, můžete si najmout stěhováky, ale ne každému toto řešení vyhovuje, protože se hodí spíš pro jednorázovou přepravu. Co když ale potřebujete převážet více věcí na více míst, chcete mít neomezený dohled nad svým nákladem a zacházením s ním, potřebujete auto na celý víkend, nebo prostě jen máte rádi soukromí a nechcete důležité věci svěřovat někomu jinému?

Z těchto, i mnoha jiných důvodů může být perfektním řešením půjčení dodávky.

Půjčení dodávky také pomůže vykrýt firemní potřeby, například když občas nemáte dost vlastních aut nebo se některé pokazilo, ale přesto je nutné rozvést zboží či obsloužit zákazníky.

Solidní firma půjčuje dodávky ve výborném technickém stavu, čisté a po všech stránkách připravené, s dálniční známkou. Vy si ji pouze vyzvednete, po využití ji vrátíte (samozřejmě čistou) a nemusíte se jinak o nic starat. A navíc, pokud potřebujete, můžete být dodávka vybavena i rudlem nebo vázacími kurty.

Dodávka – nebo i jiný užitkový vůz nad 3,5 tuny – se dá vypůjčit krátkodobě, už od tří hodin použití, ale i dlouhodobě, tzn. na několik dní či třeba na měsíc. A není to nic drahého, vždyť třeba tříhodinová výpůjčka dodávky v Praze (v obvyklých kategoriích L1H1 – L3H3) stojí jenom 450 korun, cena za celý den je už od 800 korun (podle délky výpůjčky). Největší kategorie L4H4 (Jumbo) je jen mírně dražší, příplatek je pak za chladící vůz.

A taková zajímavost – v půjčovně dodávek ve Zlíně (resp. v Otrokovicích) si můžete vypůjčit i Seat Alhambra  v úpravě Westfalia, tedy v obytné verzi se zvedací stanovou střechou a variabilním interiérem. Že by řešení pro vaši dovolenou?

Dodavky.net