Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nová Honda Transalp už v prodeji!

Honda a redakce MotoRoute, 15. 5. 2023

Nejvíce očekávaný stroj Honda tohoto roku, model XL750 Transalp, se nyní dostává k dealerům značky. Neváhejte a pojďte se s touto novinkou seznámit!

Model je dostupný na všech autorizovaných dealerstvích společnosti Honda. Využijte možnosti si tento legendární motocykl do detailu prohlédnout a prodiskutovat vaše dotazy s odborným personálem.

 

Základní představení modelu:

Po městě nebo kolem světa - zcela nová Honda XL750 Transalp navazuje na dobrodružnou povahu svého ikonického originálu a přichází připravena na novou generaci jezdců, kteří se chtějí vydat kamkoliv, kam vede cesta.

Její osmiventilový řadový dvouválcový motor disponuje výkonem 67,5 kW a točivým momentem 75 Nm; elektronicky řízená škrticí klapka (TBW) nabízí 4 přednastavené jízdní režimy plus volitelný režim User, systém nastavitelné kontroly trakce (HSTC) nastavitelný v 5 úrovních s integrovaným systémem pro zamezení zvedání předního kola (Wheelie Control) a se 3 úrovněmi nastavení brzdění motorem a přenosu výkonu.

Ocelový rám je vybaven kompletním odpružením Showa: 43mm inverzní vidlicí SFF-CA a zadním tlumičem s přepákováním Pro-Link. Dva dvoupístové brzdové třmeny se silně zakusují do předních brzdových kotoučů, stroj je opatřen koly o rozměrech 21/18 palců.

Prémiová výbava zahrnuje 5palcový barevný TFT přístrojový panel s hlasovým ovládáním telefonu Honda Smartphone Voice Control, kompletní LED osvětlení, automatické vypínání ukazatelů směru či výstražná světla pro nouzové brzdění (ESS).

Podrobnosti o modelu najdete tady.

Podrobnosti o představení u dealerů najdete zde.