Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nová prodejna motocyklů Vrbovka

Marek Olbert, TZ, 20.3.2018

Honda pod taktovkou K2 moto nově na Vrbovce.

Společnost K2 moto, autorizovaný dealer motocyklů, který letos oslaví 25 let trvání tradice firmy, otevřel v únoru 2018 nový showroom značky Honda ve známém motocentru Vrbovka v Braníku

Na Vrbovce tak vznikla největší specializovaná motocyklová prodejna Hondy v ČR, která je jako jedna z prvních vybudována již podle nové vizuální identity značky Honda.

Návštěvníci zde najdou kompletní modelovou řadu, předváděcí motocykly, servis a prodej náhradních dílů, příslušenství, doplňků a vybavení pro motorkáře. Součástí prodejny je i bazar ojetých motocyklů.

V březnu navíc K2 moto otevře v sousedních, nyní rekonstruovaných prostorech také prodejnu značek Piaggio Group, tedy Aprilie, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa a nahradí tak prodejnu provozovanou doposud společností A-Spirit. 

Z nejzkušenějších zaměstnanců původní prodejny A -Spiritu je složen i nový tým K2 moto na Vrbovce, který všechny dosavadní i nové zákazníky srdečně zve do svých nových, moderních  prodejen. 

K2 moto těmito kroky realizuje svoji vizi, poskytovat zákazníkům v ČR co nejširší nabídku značek a služeb a budovat místa, kam budou všichni příznivci motocyklů, skútrů, tří a čtyřkolek jezdit sdílet svoji vášeň. Mimo zmiňované Vrbovky provozuje K2 moto také dealerství Yamaha v Nové Pace a v druhé pražské prodejně na Harfě dealerství značek Kawasaki, Mondial a Kymco. K jmenovaným značkám na Harfě přibude v krátké době také značka Husqvarna.

Jednatel a spolumajitel společnosti Jiří Kosina k tomu říká :

“Letošní sezóna je pro nás nejvýznamnější v naší historii. Otevření dvou dealerství na známé motorkářské adrese na Vrbovce a k tomu přidání značky Husqvarna v dealerství v Praze na Harfě, je významný krok k naplňování našeho poslání - koncipovat naše obchody jako místa, kde si každý může žít svůj motocyklový sen. Těšíme se, že tímto krokem oslovíme nejen pravověrné motorkáře, ale i ty, kteří kouzlo jedné stopy dosud neobjevili.” 

Vrbovka se stává skutečným motocentrem, kam je fajn zajet si jen tak na výlet. 

 

4 P k vaši nové motorce

1. Platba

Ano, motorky něco stojí, a tak nám nejdřív motorku musíte zaplatit. Vybrat si můžete ze tří druhů financování, a to hotově, převodem anebo pomocí splátek.

Pro urychlení vyřizování financování pomocí splátek si vyberte jednu z možností (ESSOX, ČSOB) a připravte si potřebné dokumenty, které najdete pod odkazy níže.

Fyzické osoby

potřeba vyplnit a donést potvrzení zaměstnavatele o výši příjmu. Dokumenty: ESSOX, ČSOB leasing). Výběr je jen čistě na vás. Ostatní dokumenty s vámi připravíme na prodejně. 

Právnické osoby

potřeba donést, nebo poslat oscanované poslední daňové přiznání, doklad pro ověření adresy (např. fakturu za nájem apod.), výpis z OR, 

OSVČ

potřeba donést, nebo poslat oscanovaný živnostenský list a kopii posledního daňového přiznání.

2. Pojištění

Nesmíte zapomenout ani na zákony. Motorka, skútr či čtyřkolka se bez zákonného pojištění neobejdou. Pojištění je potřeba mít vyřízené buď předem, anebo ho s vámi rádi zhotovíme na prodejně. Nebojte se, je to zdarma a my to rádi pro vás uděláme.

3. Průkaz

Nezapomeňte si sebou vzít občanský a řidičský průkaz, ať máme všechny údaje potvrzeny a vy tak budete moct s motorkou frčet z prodejny. 

4. PServis

I když to není tak zcela na P, je to potřeba! Aby bylo vše okej, naši zkušení servisanti vám nejdřív motorku musí připravit, zkontrolovat a přichystat na její první zahřátí vámi. Proto je potřeba, abyste se s našimi prodejci domluvili, kdy si motorku chcete vyzvednout, a to buď telefonicky, anebo emailem. Můžete však klidně počkat na prodejně, vychutnat si u nás kafe, podívat se na závody v TV, anebo s námi pokecat o světě motorek. Servis trvá 1-3 hodiny.