Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nová turistická přilba Ducati Horizon V2

Ducati, 10.2.2022

Motocyklová přilba Ducati Horizon V2, je součástí kolekce Apparel 2022, kde najdete několik pěkných tipů na oblečení na motorku i pro volný čas. 

Má grafiku navrženou exkluzivně pro Ducati a je to modulární helma, což znamená, že uživateli nabízí možnost přeměnit ji z celoobličejové přilby na otevřenou přilbu zvednutím chrániče brady. Vnější skořepina je vyrobena z materiálu Ultra Carbon v kombinaci s aramidem a skleněnými vlákny, které dodávají přilbě pevnost a lehkost. Vnitřní vycpávka Carbon Fitting s termoregulačními aktivními uhlíkovými vlákny zajišťuje vynikající úroveň pohodlí, bezpečnost je zaručena schopností expandovaného polystyrenu vnitřní skořepiny absorbovat a rozptýlit kinetickou energii v případě nárazu.

Přilba Horizon V2 je navržena a schválena pro integraci se systémem interkomu N-Com B 902X, aby byla zajištěna maximální konektivita a zároveň prožitek potěšení z dobrodružství. Tento systém umožňuje ovládat mobilní telefon a jeho funkce přijímání, zavěšování a opakovaného vytáčení posledního čísla přes Bluetooth, s hlasovými příkazy a automatickým přepínáním mezi interkomem a telefonem. Systém interkomu je vybaven funkcí Smart Conferencepro skupinovou komunikaci a pro sdílení hudby se spolujezdcem i jiným motocyklem při cestování ve skupině více uživatelů interkomu.

Pozornost, kterou Ducati věnuje bezpečnosti, se snoubí s moderním a drsným vzhledem s ikonickým a zároveň novým grafickým designem, který umocňuje barvy a logo Ducati geometrickými liniemi a sofistikovanými barevnými kombinacemi.

Systém Eyewear Adaptive umožňuje bezpečné použití brýlí s hledím Ultrawide, které díky své velké ploše nabízí jezdci vynikající viditelnost. Integrovaná sluneční clona poskytuje vynikající ochranu před UV zářením - až 400 nm - zásadní pro zdolávání delších cest a lze ji snadno rozebrat pro údržbu a čištění.

Sledujte stránky www.ducatishop.cz pro aktuální nabídku.