Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nové verze pneumatik Mitas Sport Force+

Mitas, 14.1.2021

Společnost Mitas, součást skupiny Trelleborg, představuje nové verze oblíbené řady Mitas SPORT FORCE+ ve vybraných rozměrech.

SPORT FORCE+ EV využívá novou směs navrženou pro řidiče hypersportovních motocyklů, kteří hledají pneumatiku homologovanou pro silniční provoz pro amatérské závody, zatímco model SPORT FORCE+ RS přináší novou směs Racing Soft.

„SPORT FORCE+ je oblíbenou volbou náročných jezdců, kteří vyhledávají záběr, přesnost a dynamickou výkonnost této řady. Nová verze „EV“ staví na ověřené silné platformě a posouvá výkonnost pneumatiky na vyšší úroveň,“ říká Gustavo Pinto Teixeira, viceprezident divize pneumatik pro jednostopá a speciální vozidla.

„Jsme velice hrdí na významná zlepšení, která jsme u řady SPORT FORCE+ a těchto dvou nových verzí „EV“ a „RS“ za uplynulé roky provedli. Těšíme se na zpětnou vazbu od našich jezdců v nadcházejících měsících, až vyrazí na silnice a cesty s naší řadou SPORT FORCE+.“

Řada Mitas SPORT FORCE+ EV (což znamená Evolution = vývoj) je navržena pro velmi rychlé, snadné a přesné řízení, zaručuje maximální kontrolu i ve velice prudkých zatáčkách díky návrhu styčné plochy a použitým materiálům. Řada SPORT FORCE+ EV obsahuje technologii běhounu složeného z různých sloučenin a tvoří ji zcela nové směsi, přináší tudíž extrémně dokonalý záběr v zatáčkách a vyšší výkonnost při výjezdu ze zatáček a při brzdění.

Mitas SPORT FORCE+ EV bude k dispozici na trhu od března 2021 ve čtyřech rozměrech:

  • 120/70ZR17 (58W)
  • 180/55ZR17 (73W)
  • 190/50ZR17 (73W)
  • 190/55ZR17 (75W)

Pro rychlost a sebejistý výkon poskytuje řada Mitas SPORT FORCE+ RS (neboli Racing Soft) nejvyšší závodní výkonnost, jakou lze od tohoto druhu pneumatik očekávat: obdivuhodný záběr, dobrou kontrolu prokluzování a jistý kontakt. Nově vyvinutá směs Racing Soft zaručuje vynikající výkonnost na prašných závodních drahách při různých teplotách dráhy i vzduchu.

Mitas SPORT FORCE+ RS bude k dispozici na trhu od března 2021 nejprve ve dvou rozměrech:

  • 110/70ZR17 (54W)
  • 140/70ZR17 66W