Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Novinky od Ducati

Ducati, redakce MotoRoute, 26.1.2016

Uplynulý víkend se na Motor Bike Expo Verona představily další tři upravené modely, vycházející ze sériového Ducati Scrambler.

 
Pro nás v redakci hodně líbivá stavba Sixty2 spojuje do sebe retro styl, závody, rychlost a stejně tak jistou dávku dobrodružství. Kapotáž ve stylu šedesátek, Termignoni, na míru dělaná sedačka, decentní a přitom výrazné grafické prvky. 
 
 
 
Z trochu jiného soudku je úprava od Officine Mermaid s názvem Ducati Scrambler Scratch. Ve stylu Bobber v tmavé barvě s opletenými svody. Kafáč na neděli :-)
 
 
Třetí, asi nejvíce zajimavý kousek, model Scrambler Artika představilo Dario Lopez Studio. Všeříkající název a lokace focení osvětluje využití takového stroje. Moderní replika Ducati Pantah pozdních sedmdesátých let, jejíž předchůdce je k vidění v Ducati muzeu v Borgo Panigale a slouží k účasti na Ice Trophy, což je soutěž vyhrazená výhradně pro motocykly Ducati Pantah. Ducati Scrambler Artika používá shodné barevné lakování, původní hřebové pneumatiky známé ze závodů ploché ledové dráhy byly nahrazeny moderními s krátkými hroty. Extrémní, jedinečné a zřejmě použitelné i v lehkém terénu. 
 
 
S příchodem nových úprav Ducati Scrambler přišla Ducati ČR s novou nabídkou prodejních modelů pro rok 2016 a stím nutně souvisejícím i novým ceníkem. Model Ducati Multistrada 1200 Enduro plánujeme do redakčního testu, na který se velmi těšíme a budeme vás informovat. Aktuální nabídku modelů si prohlédněte níže...
 
 
Další informace o motocyklech Ducati najdete v sídle importéra a na webu: 
MOTO ITALIA s.r.o.
Olbrachtova 1
140 00 Praha 4
tel. 284 821 148, fax 284 829 977
e-mail: ducati@ducati-czech.cz
www.ducati-czech.cz