Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Novinky od Interphone

redakce, 27.4.2017

Letošní březnová výstava Motosalon je již minulostí, ale navštívili jsme tam stánek společnosti Recall, kde se prezentovala budoucnost. Krom komunikátorů Interphone a souvisejícího příslušenství se zde prezentovaly také další zajímavé nové produkty značky CellularLine. 

Důležitým poznatkem při diskuzi s Dušanem Mikešem, jenž je zástupcem firmy, bylo objasnění nové generace interkomů. I když jsou modely Urban, Sport a Tour na první pohled designově stejné, rozdíly tam jsou.

Nová řada poskytuje snadnější použití novými ovládacími tlačítky přímo na interkomu, nejvyšší modely jsou také nastavitelné pomocí PC, nebo chytrými telefony s operačním systémem Android a iOS. Na internetu je ke stažení aplikace, která komunikační jednotky umí ovládat. Dřívější modely jsou dobře ovladatelné, avšak nový design usnadní ovládání i v hrubších rukavicích a technologie Bluetooth 4.2 výrazně zjednoduší párování s dalšími elektronickými zařízeními.

   

Model TOUR umožňuje do konferenčního hovoru zapojit až 4 uživatele, má snadnou instalaci a jako všechny novinky je i vodotěsný. Standardem je u Interphone možnost uchycení na většinu vyráběných přileb a párování je možné se všemi smartphony vybavenými technologií Bluetooth. Pomocí hlasových příkazů je možné jednotku ovládat, volat a přijímat hovory, poslouchat hudbu a GPS.

Model URBAN je prezentován jako společník do města s kontrastním černo-bílém provedení. S interkomem URBAN můžete krom jiného poslouchat rádio a hudbu, či se nechat navigovat přes Bluetooth připojenou navigací.

Model SPORT je nástupcem F5MC a ke všem výše zmíněným funkcím přidává možnost ovládání pomocí hlasových povelů. S modelem Sport se mohou propojit až 4 uživatelé, podle okolních podmínek na vzdálenost 1 km. Prostřednictvím připojení Bluetooth® smartphonu můžete poslouchat hudbu v Hi-Fi kvalitě a poslouchat informace o trasách z GPS. A co víc, můžete sdílet hudbu se svým spolujezdcem a poslouchat své oblíbené rozhlasové stanice spolu. Interphone Sport je navíc vybaven pokročilými funkcemi, které mu umožňují připojit se k libovolnému Bluetooth® interkomu na trhu.

S Interphone SPORT můžete být na příjmu hodně dlouho díky skvělé životnosti baterie, která vydrží až 15 hodin provozu s pohotovostní výdrží 1.000 hodin.

K vidění byla široká nabídka powerbank, držáků a dalšího příslušenství, příjemným překvapením mezi hromadou elektroniky pak skládací textilní obaly SBAL SE NA CESTY, pravě pro uschování těchto věciček.

Schováváte si před cestou kablíky, nabíječky a další potřebností do sáčku, či igelitky? To můžete pořád, Cellularline však umožňuje jejich sbalení velmi komfortně přehledně a hlavně odděleně, takže zamotání kabelu od sluchátek s kabelem od nabíječky tady nehrozí. Svítilna a všechno ostatní tak bude na jednom místě.

Všechny aktuální novinky hledejte na www.interphone.cz