Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Novinky Street Racer 2020

redakce MotoRoute, Street Racer, 24.3.2020

Pokud jste se byli podívat na začátku března na výstavu Motosalon v Brně, nemohli jste přehlédnout výstavní plochu s mnoha produkty značky Street Racer. A přestože teď ještě nění úplně možné volně vyrazit na výlet, mnoho z nás už jezdí na motorce alespoň do práce, tak úvaha o termo oblečení příjde vhod.  

V teple za každého počasí

Žádaná česká značka Street Racer opět boduje! Na trh uvádí moderní termo oblečení nejen pro fanoušky outdoorových aktivit, ale také pro vášnivé motoristy, kteří se nechtějí nechat omezovat počasím. Termo oblečení najde uplatnění u každého v šatníku, víte ale, jak jej správně nosit?

Spodní vrstva

Termo oblečení z dílny Street Racer se vyznačuje vynikající kombinací předních materiálů nylonu, polyesteru a spandexu, které mají perfektní termoregulační vlastnosti a zároveň bezvadnou prodyšnost. Termo oblečení se skvěle hodí jako spodní vrstva. Na těle musí bezchybně vypadat, nikde neodstávat a kopírovat křivky těla. Spodky i triko vám zajistí maximální odvod vlhkosti i rychlé schnutí v případě, že jezdíte na motorce delší cesty a chcete se cítit komfortně. Přiléhavý střih navíc doplňují ploché švy, které nijak neomezují v pohybu ani neškrábou. Jednoduše vám spodní vrstva musí sedět, jako by byla vaší druhou kůží. A díky Street Racer to bude extra jednoduché.

Nejnovější modelová řada spodního oblečení sází na funkčnost a praktičnost. Ať už hledáte spodky, triko s krátkým nebo dlouhým rukávem, veškeré spodní termo oblečení jednoduše sbalíte na cesty a vůbec vám nezabere místo. Termo spodky Street Racer Spot máte možnost volit ze dvou velikostí. Stejně tak trika s dlouhým a krátkým rukávem garantují propracovanost do posledního detailu a vkusně řešené logo značky na hrudníku.

Na cesty i za sportem

Ať už se chystáte na moto výlet do hor či na lyže a snowboard, nezapomeňte si přibalit spodní vrstvu. Termo oblečení Street Racer překvapí i zkušené běžce a turisty. Za velmi atraktivní cenu nyní pořídíte celý set dostupný ve dvou velikostech. Spodní vrstva je ideální pod mikinu, vestu i v teplejším počasí pod bundu na motorku. Vyberte si svou velikost na motoshopu www.streetracer.cz za nejlepší ceny. Spodky Spot nyní koupíte za akčních 499 Kč, termo triko s dlouhým rukávem za 699 Kč a triko Spot s krátkým rukávem za parádních 599 Kč. Street Racer vám garantuje rovněž zdarma výměnu velikostí, ale díky dostupnosti dvou variant S/M a L/XL určitě při výběru nešlápnete vedle.