Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nový elektrický skútr Piaggio ONE

Faber Moto, 14.6.2021

Model Piaggio ONE ohlašuje příchod zcela nové generace e-skútrů. Novinka je připravená od základu změnit svět elektrické mobility a je přímo adresovaná mladé generaci.

Kromě toho, že je lehce ovladatelný, neváži mnoho, je jednoduchý a zároveň šikovný - tak jak má e-skútr být – navíc Piaggio ONE nabízí to nejlepší ze skútrů řady Piaggio: kvalitu, spolehlivost a robustní podvozek pro maximální požitek z jízdy, bezpečnost i zábavu.

Protože Piaggio ONE slibuje jednoduché ovládání a zábavu, mladí lidé si jízdu jednostopým vozidlem zamilují jako nejpohodovější způsob dopravy. Styl, ekologický provoz s nulovými emisemi, nízká hmotnost, skvělý výkon - Piaggio ONE má vše, co nejmladší generaci určitě potěší.

Piaggio ONE má ve výbavě mnoho moderních technologických prvků. Například digitální barevný přístrojový panel se senzorem, který upravuje intenzitu podsvícení a kontrast podle okolního světla, komplet LED osvětlení, bezklíčový startér a dva jízdní režimy.

Originální design modelu Piaggio ONE ctí trendy současné městské elektromobility, zároveň však zůstává věrný nezaměnitelnému stylu, prvotřídním materiálům a kvalitě zpracování které charakterizují celou modelovou řadu skútrů Piaggio.

Piaggio ONE je především uživatelsky přívětivý skútr, jehož cílem je zlepšit a zjednodušit každodenní cesty po městských ulicích. Díky bezklíčovému startéru je Piaggio ONE vybavené dálkovým ovladačem.

Na silnici je nový e-skútr Piaggio lehký a velmi jednoduše ovládatelný, nabízí pohodlnou jízdní pozici s nízkým sedlem a rovným bohatým prostorem na nohy s praktickými a robustními vyklápěcími stupačkami určenými pro spolujezdce. Piaggio ONE je jediným e-skútrem ve své kategorii, který má velký úložný prostor pod sedlem.

Piaggio ONE bude v nabídce v několika verzích s různě výkonnými motory L1 (moped) a L3 (motocykl) a s různým dojezdem. Všechny bude pohánět elektromotor, jehož lithium-iontové baterie jsou snadno vyndávací, aby se daly nabíjet doma nebo v kanceláři.