Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Plachtové haly? Nejen pro skladování ale i pro parkování

7.7.2020

Občas je potřeba zařídit dodatečný prostor pro materiál, výrobky či vozový park. Jindy se jedná o sezónní sklizeň. Anebo může jít o předváděcí akci, kterou je potřeba zastřešit. Pokud se pro žádnou z těchto možností nehodí stavět speciální budovu, případně to není možné z časových důvodů, plachtové haly představují ideální řešení.

 

Využití plachtových hal

Využití je skutečně všestranné. Plachtové haly se hodí jako parkování, či jako prodejní nebo reprezentační stany. Oblíbené je také jejich použití jako party stanů a velice oblíbené jsou jako zemědělské haly, které dokáží ochránit současnou sklizeň, aniž by musely stát na místě permanentně.

Jejich hlavní výhodou je snadné složení a přemístění. Lze vybírat od malých po velké v závislosti na potřebách klienta. Navíc je možné je vybavit odvětráváním, případně se do nich můžou vyvařit okna ze slídy.

 

Různé typy plachtových hal

Plachtové haly jsou dostupné v nejrůznějších variantách tak, aby plně odpovídaly všem potřebám a požadavkům. V případě, že hala bude stát na jednom místě, je ideální zvolit montovanou halu, která je pevnější, ale má větší nároky na stabilní podloží.

Velice oblíbené jsou samonosné haly, které jsou konstruovány tak, aby byly schopné samy sebe podpírat a mohou tak být postaveny na více místech, protože podloží není tak namáháno. Další častou volbou jsou mobilní haly, které jsou vhodné při častém přesunu.

 

Pronájem či koupě

Společnost Jabor vyrábí každou ze zmíněných hal ve variantě Ekonomik a Top dle finančních možností a zájmu klienta. Hlavními výhodami je jejich rychlá montáž i demontáž a široké využití. Navíc nevyžaduje stavební povolení a je tak možné je postavit prakticky kdekoliv. V případě zájmu je možné na ně umístit i reklamní potisk.

Navíc v případě, že si klient není jist, zda jsou plachtové haly právě to řešení, které potřebuje, pak se nabízí možnost si tuto halu pronajmout a vyzkoušet její vlastnosti. V případě spokojenosti a bude-li klient vědět, že haly dál využije, je možné je zakoupit a od ceny odečíst již zaplacený pronájem.