Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Pláště Mitas ET-01 budou na první výbavě trial motocyklů značky GasGas

Mitas, 13.7.2017

Mitas, člen skupiny Trelleborg Group, se stal dodavatelem pneumatik pro první výbavu mimosilničních motocyklů španělského výrobce GasGas. Mitas bude značce GasGas dodávat pláště ET-01 na nové modely motocyklů, konkrétně Trial Contact ES a Trial School. Tyto modely jsou první, které budou obouvat pláště Mitas ET-01 přímo z výroby.

Ksenija Bitenc, ředitelka produktové oblasti motocyklové pláště a duše, uvedla: „Mitas a GasGas vybudovaly dobře fungující partnerství. Pro nás je velkou ctí, že si GasGas zvolil právě Mitas jako dodavatele na první výbavu svých dvou nových modelů trial motocyklů. Mitas posiluje spolupráci s GasGas také v Severní Americe, kde se jako partner účastní akce GasGas Test Ride Tour 2017.“

Pro motocykly GasGas Trial Contact ES a Trial School dodá Mitas pláště ET-01 2.75-21 (přední), ET-01 4.00-18 X-PRO (zadní) a ET-01 4.00-18 (zadní). Podle přání jezdců mohou být pláště Mitas ET-01 používány bez duše nebo s duší.

Plášť Mitas ET-01 2.75-21 je vhodný pro jízdu jak na upravených, tak neupravených cestách. Je navržen pro použití v trial závodech, ale hodí se také pro závody enduro, kde klasické mimosilniční pláště nejsou povoleny.

Plášť Mitas ET-01 4.00-18 X-PRO je nejnovější trial závodní pneumatika, která disponuje novou konstrukcí kostry a velice měkkou směsí běhounu, což jí propůjčuje velmi dobrý záběr a celkově výborné jízdní vlastnosti na široké škále povrchů.

Plášť Mitas ET-01 4.00-18 je vhodný pro amatérské trial závodníky a pro tréninkové účely.

Více informací o produktech Mitas naleznete na www.mitas-moto.com.