Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Pozvánka na výstavu - BMW Motorrad ČR

BMW, 24.2.2017

Každoroční největší veletrh motocyklů se letos opět vrací do pražského výstaviště PVA Expo Letňany v termínu 2. - 5. března 2017.

BMW Motorrad patří k největším vystavovatelům a jinak tomu nebude ani letos. Na 450m² bude vystaveno 26 motocyklů včetně závodního speciálu a širší veřejnosti poprvé představené policejní R 1200 RT. Těšit se můžete na celou řadu novinek, které byly postupně představovány koncem loňského roku. Největší očekávání budou jistě upřena na nyní už modelové široký segment Heritage v němž se poprvé v České republice objeví R nineT Racer a R nineT Pure. Milovníci ikonického GS uvidí nové derivace „velkého“ GS – R 1200 GS Rally a R 1200 GS Exclusive. Na svou premiéru čeká i méně výkonné, přesto neméně atraktivní G 310 GS. 

Tím novinky ale nekončí. Nedávno byla představena nová kolekce jezdeckého vybavení BMW Motorrad pro rok 2017. Mezi největší highlighty a inovativní technologie bude k vidění přilba System 7, bunda Street Air nebo Navigator VI.

Součástí veletrhu Motosalon 2017 je tradičně vyhlášení ankety Motocyklu roku. BMW má své zástupce ve čtyřech kategoriích:

• Endura vč. cestovních – BMW R 1200 GS Rallye
• Klasik vč. chopperů a cruiserů – BMW R nineT Racer
• Naked bikes – BMW G 310 R
• Cestovní silniční motorky – BMW K 1600 GT

Hlasovat v anketě Motocykl roku 2017 můžete ZDE


Navštivte stánek BMW Motorrad v hale číslo 4 a bude na vás čekat ještě jedno neodhalené překvapení.
 
3ASY RIDE.
BMW R nineT Racer

Neochvějný. Dynamický. Vzduchem chlazený.

Přikrčený na polokapotáži a s oběma rukama pevně na rukojetích řídítek cítíte silný boxer a také nezaměnitelný zvuk výfuku. A vy už víte: jenom silná povaha může řídit tento motocykl ze závodní linie. Jak na silnici, tak i v životě. R nineT Racer už nyní u vašeho prodejce BMW Motorrad.

 Více informací
Nové BMW S 1000 RR, S 1000 R a S 1000 XR.
Nové BMW S 1000 RR, S 1000 R
a S 1000 XR

Od okamžiku, kdy se S 1000 RR, první čtyřválcový superbike BMW Motorrad, objevilo v roce 2009 na trhu, doslova vzalo svůj segment útokem. Neustálé zdokonalování tomuto stroji zajistilo, že si stále drží vedoucí pozici mezi superbiky s certifikací pro běžné silnice. Pro modelový rok je tento takřka dokonalý supersportovní stroj ještě dokonalejší.

 Více informací
G 310 GS.
G 310 GS

Pro značku BMW Motorrad je GS ztělesněním příslibu dokonalé funkčnosti, spolehlivosti a robustnosti. G 310 GS přináší tyto kvality i do motocyklů pod 35 kW určené pro řidičský průkaz kategorie A2.

 Více informací
BMW System 7 Carbon
BMW System 7 Carbon

Připraven, ať se děje cokoliv.

Bezpečnost a komfort by měly být vašimi neustálými partnery. Nový System 7 Carbon naplní veškeré vaše touhy. Skrz každou zatáčku a napříč každou rovinou. Helma navíc disponuje velmi dobrou ventilací a standardním dvojitým hledím. Celokarbonová skořepina helmy je především lehká a pevná. Integrovaná přilba homologovaná i jako otevřená. Ve zkratce: helma vytvořená pro čistou radost z jízdy.

 Více informací