Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Prague Harley Days 2022

redakce MotoRoute, Harley-Davidson, 16.3.2022

První zářijový víkend, 2. – 4. září 2022 bude v Praze 10. ročník motocyklové akce Prague Harley Days.

Tuto akci letos čeká 10. jubileum, a tak se pořadatelé rozhodli bilancovat a svým návštěvníkům nabídnout to nejlepší z jednotlivých let. Návštěvníci si tak budou moci znovu vychutnat to, co je v celé historii akce bavilo a nadchlo nejvíce. Samozřejmostí tak bude spanilá jízda, kapely, zajímaví hosté, adrenalin show, jízdy na motocyklech Harley-Davidson zdarma, ale třeba i pole dance, family zóna a mnoho dalšího. I tentokrát se navíc Prague Harley Days propojí s Burgerfestem, a tak nebude nouze ani o dokonalý gastro zážitek, kuchařské workshopy top šéfkuchařů z ČR i ze zahraničí nebo soutěže o hodnotné ceny. Akce, která je otevřena jezdcům všech značek, stejně jako rodinám s dětmi nebo návštěvníkům, kteří přijdou pěšky nebo třeba přijedou tramvají, tak hodlá vstoupit do své druhé dekády s plnou parádou!

Prague Harley Days

Prague Harley Days je již tradiční oslava svobody v jedné stopě konaná v Praze. Každoročně nabízí zábavu pro celou rodinu, silné stroje, moto vyjížďky, populární spanilou jízdu, výstavu motocyklů, adrenalin, koncerty a dobré jídlo a pití. Jeho cílem je přiblížit životní styl jménem Harley-Davidson široké veřejnosti a ukázat, že Prague Harley Days jsou určeny skutečně pro každého, ať už přijede na motocyklu jakékoli značky, autem, tramvají nebo přijde pěšky. www.pragueharleydays.cz 

Při rozhovoru s Jaroslavem Vavřinou, organizátorem Prague Harley Days, zazněla i tato slova:

„Kdyby se mě někdo před 10 lety zeptal, kde se vidímv roce 2022 asi těžko bych mu odpověděl, že na 10. ročníku Prague Harley Days. 10 let je za námi a my i Prague Harley Days jsme tu stále, bavíme se, plánujeme a vymýšlíme v čem udělat akci další rok zase o kus lepší. Vyzkoušeli jsme si 110. výročí Harley-Davidson i jedinečné oslavy 115. výročí značky v Praze, k tomu klasické ročníky Prague Harley-Days, dvoudenní i třídenní i poslední dva roky poznamenané covidem a naopak obohacené o spojení s Burgerfestem. A fakt se nám nechce končit! 10 let pro nás byla velká škola, pády i vzestupy, zklamání i nadšení. A teď? Už teď se nemůžeme dočkat 10. ročníku, na který zveme opravdu všechny, jezdce všech značek, rodiny s dětmi, milovníky adrenalinu a moto stylu, ale třeba i náhodné kolemjdoucí. Ti všichni totiž na Prague Harley Days patří a my věříme že si je náležitě užijí. Bude to jízda, ale bude stát za to.” 

Nenechte si proto ujít ten nejlepší ročník Prague Harley Days, kterým 10. výročí bezpochyby bude!

Ti nejlepší hosté i nejzdařilejší a nejobdivovanější body programu za celých 10 let. U toho nesmíte chybět!

KDY: 2. – 4. 9. 2022

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

Vstupenky ZDE: https://www.ticketlive.cz/cs/event/prague-harley-days-burgerfest-2022 - Nyní v exkluzivním balíčku s tričkem (vstupenka platí na všechny 3 dny a zahrnuje vstup na Prague Harley Days I Burgerfest)