Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Představení motocyklu Harley-Davidson Pan America

Harley-Davidson, redakce MotoRoute, 18.2.2021

Harley-Davidson nedávno on-line představil část svých novinek a teď se chystá představení exkluzivního adventure touring modelu Pan America.

Harley-Davidson PAN AMERICA™ 1250

Pan America™ je univerzální jednostopý stroj s odolnou konstrukcí, který je určen ke zkoumání neznámých krajin. Nech se inspirovat k novým dobrodružstvím v roce 2021. Harley-Davidson® Pan America™ s novou pohonnou jednotkou, pro možnost hledat nové dobrodružství v nových místech podle svých pravidel.

Za celou svoji historii značka Harley-Davidson ještě nikdy neuspořádala celosvětovou on-line akci u příležitosti představení nových modelů Harley-Davidson®. 19. ledna 2021 (článek na webu) tak poprvé proběhla společná virtuální akce pro celý svět. Během této virtuální premiéry představila značka Harley-Davidson nové motocykly, příslušenství, výbavu a doplňky pro modelový rok 2021.

„Lednové představení našich nových motocyklů bylo jedním z klíčových rozhodnutí, které má jezdce při příležitosti začátku nového roku inspirovat při plánování nových dobrodružství,“ říká Jochen Zeitz, prezident a CEO společnosti Harley-Davidson. „Těšíme se na to, že propojíme celý svět a v rámci jedné virtuální akce budeme se všemi sdílet inspiraci a nadšení, které se skrývají v našich motocyklech 2021. Krátce se zde ukáže i náš první motocykl kategorie adventure touring, model Pan America™, a představí se nekonečné možnosti customizace a nových cest při hledání vlastního stylu, tak, aby si jezdci mohli začít plánovat nadcházející rok.“

Dobrodruh Jason Momoa mluví o své vášni

„Motorky a Harley-Davidson pro mě představují stále nové a nové příležitosti ke hledání dobrodružství se zajímavými lidmi a přinášejí mi inspiraci, kterou jsem vyjádřil v sérii United We Will Ride,” říká Jason Momoa. „V rámci naší spolupráce se  Harley-Davidson jsem měl úžasnou možnost vidět a řídit nový motocykl Pan America 1250. Je to perfektní stroj a pro mě představuje kombinaci mé lásky k přírodě, novým zážitkům a Harley-Davidsonu. Jsem přesvědčen, že jezdci budou z tohoto nového stroje naprosto nadšeni,” dodává Jason.

Globální představení modelu Pan America proběhne 22. února 2021 v 17:00 SEČ. 

Chcete-li se zúčastnit představení novinek H-D 2021, registrujte se na webu www.harley-davidson.com.

Aktuální informace najdete na webu www.H-D.com/PanAmerica.