Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Reklamní předměty na míru

Propaq, 4.5.2017

Reklamní předměty jsou stará známá věc - určitě jste už od někoho někdy dostali firemní propisku, tašku apod. To však neznamená, že by v současnosti již nebyly „in“. Právě naopak – v době, kdy je vše virtuální a online, většinu lidí konkrétní hmatatelný dárek potěší.

Pravda, pokud dostanete takový předmět od firmy, s níž se nijak zvlášť neztotožňujete, asi si ho nebudete ani moc vážit. Ale pro oslovení zapálených fanoušků značky jsou reklamní předměty stále vhodný prostředek.

Takoví majitelé motocyklů Harley-Davidson mají mnohdy „značkové“ všechno, od spodního prádla přes parfém po bundu. Podobně jsou na tom Ducatisté, Bavoráčníci a další. A co třeba fotbaloví a hokejoví fanoušci? Jestliže dostanou například klubovou klíčenku nebo hrnek, jsou nadšení.

Při budování seriózní a vážené značky tedy mohou reklamní předměty hodně pomoci. Naštěstí existují firmy, které se zabývají výrobou reklamních předmětů pro firmy takříkajíc na míru – zkrátka udělají téměř jakýkoliv předmět s vaší značkou ve formě nápisu, loga apod. Sortiment je velice široký, od tradičních, již zmíněných propisek a hrnečků, přes trička, deštníky či kalendáře, až po méně obvyklé reklamní předměty, jako jsou například powerbanky nebo sportovní potřeby.

Právě motorkáři mívají obvykle ke „své“ značce vřelý vztah, což ale nemusí platit jen pro samotnou motorku. Jestliže máte například servis, prodejnu náhradních dílů nebo doplňků, můžete si také vytvořit vlastní komunitu fanoušků značky. Ta se sice dá oslovovat a rozšiřovat na internetu, ale v případě osobní návštěvy zákazníka jej můžete potěšit vhodným dárkem. Osvědčilo se také přidávání reklamních předmětů do balíků, které zákazníkům posíláte – milou pozornost navíc jistě každý uvítá. A nejen to, ještě vám udělá reklamu a bude vaším hrdým propagátorem. Samozřejmě za předpokladu, že nezůstane jen u pěkných reklamních předmětů, ale vaše služby budou opravdu za něco stát... :-)

U nás takové reklamní předměty pro firmy vytváří například firma Propaq, u níž si můžete vybrat v online katalogu z více než 15 000 produktů, ale také je možno domluvit výrobek na míru podle vašich představ dle dohodnutého návrhu.