Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Rodina KTM Adventure pro rok 2015

KTM, 2.2.2015

Do roku 2015 vstupuje KTM s řadou Adventure silnější než kdy jindy, díky příchodu nových modelů KTM 1290 Super Adventure a KTM 1050 Adventure a také vylepšených KTM 1190 Adventure a 1190 Adventure R.

Po více než deseti letech zkušeností a vývoje využívá současná řada Adventure ty nejsofistikovanější technologie v kombinaci s filozofií KTM "Ready To Race" - "Připravena závodit", což činí tyto motocykly dynamičtější, bezpečnější a více vzrušující, než kdy dříve.

KTM 1290 Super Adventure naplňuje své jméno předefinováním standardu pro luxusní cestování na motorce. Může se pochlubit 160 koňmi, 140 Nm, semi-aktivním podvozkem, tempomatem a dalšími pokročilými systémy. KTM se dostává do nového segmentu s motorkou, jež ztělesňuje vynikající technologie v každém ohledu, ať už jde o výkon, pohodlí či vybavení - ale samozřejmě s dotekem dynamiky.

KTM 1050 Adventure není ani nadměrně výkonná, ani překombinovaně vybavená a je určena pro ty, kteří vyžadují cestovní enduro poskytující čistý požitek z jízdy v pohodlí na dlouhé vzdálenosti, ovšem s podvozkem schopným zvládat klikaté cesty, nebo manévrovat v městském provozu.
U V-Twin motoru odvozeném z modelu 1190 Adventure došlo ke snížení kapacity, aniž by poklesla úroveň požitku a zábavy - motor výkonem a točivým momentem odpovídá svému většímu bratrovi až do hladiny 95 koní.
Pro jezdce s řidičským oprávněním skupiny A2 může být 1050 patřičně přiškrcena.

Pro výše uvedenou řadu motocyklů rozjela KTM nový microsite na adrese www.ktmadventure.com. Na tomto webu se dozvíte další podrobnosti o modelech a můžete si je navzájem porovnat, abyste zjistili, který je pro vás nejvhodnější. Dále zde najdete širokou škálu doplňků Power Parts a můžete také sdílet fotografie svých vlastních dobrodružství pro inspiraci ostatních.

Nové modely by měly být v prodeji v síti dealerů KTM již tento měsíc.