Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Sébastien Loeb ambasadorem Indian Motorcycle

Indian Motorcycle / LivePR / redakce MotoRoute, 10.2.2022

Přestože je Sébastien Loeb známý převážně z Mistrovství světa v rallye, je taky fanouškem dalších motoristických sportů a milovníkem techniky. Ve věku 47 let Sébastien Loeb ukázal svou vysokou úroveň konkurenceschopnosti poté, co nedávno zvítězil v ve věhlasné soutěži Rallye Monte-Carlo a dojel druhý v Rally Dakar. Má taky řadu jiných zkušeností a rekordů v dalších motoristických diciplínách, jako mistrovství světa cestovních vozů, Pikes Peak, Rallye Cross, Rally Dakar, Xtreme E... Vyzkoušel i motocykly, začínal na mopedu, jezdil na závodních okruzích, vyzkoušel i enduro. Je to objevitel motoristických zkušeností a zážítků...

A tak se nějak stalo, že slovo dalo slovo a alsaský šampion bude jezdit na motocyklu Indian FTR R Carbon, aby prezentoval ikonickou značku Indian Motorcycle. FTR mu závidíme :-)

TZ
 
Spolupráce se značkou Indian Motorcycle jeho touhu po objevování zpečetí, a přestože Sébastien Loeb již mohl vyzkoušet mnoho motocyklů, podepsal partnerskou smlouvu právě s Indian Motorcycle. Chuť soutěžit a posouvat limity je společným krédem značky Indian Motorcycle a Sébastiena; za značku Indian Motorcycle hovoří pět vyhraných amerických flattrackových šampionátů v řadě a několik francouzských titulů Wilfrieda Delestra, za Sébastiena úspěchy na čtyřech kolech.
 
 
„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s tak charismatickou a talentovanou osobností, jakou je Sébastien Loeb. Během našeho setkání jsem v něm objevil skutečného nadšence, samozřejmě hlavně do aut, ale také do jednostopých vozidel a obzvlášť do motocyklů s charakterem, jako je FTR. Jsem velmi rád za toto nové partnerství, které zasahuje mimo veřejně známou Sébastienovu sféru. Základ tohoto partnerství – motocykl Indian FTR s jedinečným stylem a výkonem – je přesně tím, co Sébastien u svého budoucího motocyklu hledal,“ řekl Pierre Audoin – výkonný ředitel Indian Motorcycle pro Francii.
 
 
FTR R Carbon s dokonale vyváženým poměrem stylu a výkonu je ideální motocykl pro každodenní dojíždění i pro volný čas o víkendu. Je nezaměnitelný díky jedinečným tvarům, jezdci si rychle oblíbí jeho motor s extrémním točivým momentem, skvělou ovladatelnost a prémiové technologie, jako je odpružení Öhlins, brzdy Brembo, dynamická kontrola trakce nebo dokonce tři jízdní režimy. Sportovní charakter z něj dělá ideální motocykl pro devítinásobného mistra světa.
 
„Jsem velmi rád, že spolupracuji se značkou Indian. Za volantem jsem vidět častěji než za řídítky, ale vždy jsem jezdil proto, abych zažil různé pocity. Miluji jízdu, kdykoli dostanu příležitost, ať už na okruhu nebo na silnici, a FTR má všechny kvality potřebné k tomu, abych se bavil v jakémkoli tempu. Kromě samotného motocyklu mi perfektně vyhovuje duch a charakter značky Indian Motorcycle, které jsou součástí velké otevřenosti a originality,“ řekl Sébastien Loeb – ambasador Indian Motorcycle.