Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Servisní Wemoto sady s MOTULEM

wemoto.cz, 9.9.2022

Léto ještě neskončilo a zazimovat motorku je moc předčasné. Jednou to však příjde a bude vhodný čas na servis, abychom hned s prvními jarními teplými dny mohli opět vyrazit na výlety.

Připravte se na servis s balíčky Wemoto, kde najdete vše potřebné pro výměnu zapalovacích svíček, oleje Motul a vhodného filtru, včetně vzduchového filtru a k tomu navíc stylový baťůžek

Wemoto už dlouho připravuje tyto servisní komplety a jsou tak zárukou správných dílů a viskozity oleje, pro ten či onen model motocyklu. 

V době psaní tohoto článku má Wemoto v nabídce 4717028 náhradních dílů pro 36549 typů motocyklů od sedmdesátých let až po současné novinky. V nabídce naleznete repliky náhradních dílů, originální (OEM) díly a příslušenství značek Athena, Brenta, Clymer, DID, EBC, Gecko, Haynes, Hel Performance, HiFlo, JT, K&N, Marving, NGK, Optimate, Rock Oil, Slinky Glide, Swift Chain a Vicma. Každá z nich nabízí nejlepší poměr ceny a kvality. Velké množství dílů máme připraveno ihned k odeslání, takže zásilku obdržíte v co nejkratší době, ať už jste v České republice nebo na Slovensku. Ale nejen díly, Wemoto nabízí velký výběr příslušenství, aby Váš motocykl vypadal skvěle. Můžete si u vybrat různé vybavení do dílny, mnoho druhů nářadí, čistící prostředky, zavazadla, včetně transportních sítěk, top boxů, nosičů, zrcátek pro custom motocykly a další příslušenství.

Přesvědčte se sami, co vše je možné na vaši motorku u Wemoto objednat a prohlédněte si e-shop www.wemoto.cz.