Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Tip na výlet - Czech Stunt Day 2017

29.6.2017

Czech Stunt Day 2017

Už za měsíc proběhne v Ostravě velkolepá akce, kam se oplatí vyrazit na výlet. Rozžhavené pneumatiky, vůně benzínu a emotivní adrenalinový zážitek, který stojí za to vidět naživo. Světová špička motocyklových kaskadérů, bohatý doprovodný program a skvělá show po celé dva dny. Na to vše se můžete těšit v termínu 26.-27. srpna 2017 v areálu Libros Ostrava. 

Vstupenky je možné zakoupit na info centru Forum Nová Karolina Ostrava, nebo v prodejně Motozem v Dobré u Frýdku-Místku.

CZECH STUNT DAY® je v posledních letech největší soutěž stunt riderů v České republice a zároveň také jedna z nejprestižnějších v Evropě. Původní myšlenkou Vám přinášíme soutěž, ale zároveň také celodenní exhibiční show dalších zajímavých odvětví extrémního sportu jako je například trial stunt, flatland, kaskadéři v autech a na čtyřkolkých, lady stunt či mladí začínající borci. Jednoduše 120% asfaltového adrenalinu na jednom místě. 

Akci tradičně hostí Centrum bezpečné jízdy Libros Ostrava, které disponuje špičkovou kvalitou povrchu pro závodníky, ale také dostatečným prostorem pro depo, prezentační plochy a doprovodný program. Lokace je velice dostupná pro návštěvníky, kterých bylo od roku 2013 přes 6500 a každým rokem návštěvnost roste.

Video z loňského ročníku:

 

Více info na oficiálních stránkách www.czechstuntday.com