Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Vánoční dárky od MotoZemě

motozem.cz, 22.11.2023

Tipy na vánoční dárky 

Vánoční pohodě často předchází hledání inspirace nebo vánoční dárky na poslední chvíli. Chcete být letos originální a pořídit nejlepší dárky k Vánocům co nejlépe a nejpohodlněji? Připravili jsme si pro Vás pár tipů na dárky, se kterými zaručeně zaskórujete. Nechte se unášet našimi dárky pro motorkáře a věřte, že radost obdarovaných bude letos skutečně výjimečná.

www.motozem.cz/vanocni-darky

100 dní na vrácení a výměnu zboží

Vánoční období je plné radosti a štěstí, přináší ale také určité starosti ohledně výběru správných dárků či oblečení. Jak vědět, že jsme vybrali dobře pro sebe nebo pro své blízké? Nebo jestli se bude oblečení líbit a dobře sedět? U nás nemusíte mít žádné obavy ani strach ze zklamání. Díky tomu, že v MotoZemi máte 100 dní na vrácení nebo výměnu zboží, bude každý Váš nákup bez starostí. Nakupujte s důvěrou a mějte dostatek času na výběr toho nejlepšího dárku.

100 dní na vrácení nebo výměnu je zárukou spokojenosti, kterou nabízí svým zákazníkům. Pokud u nás budete nakupovat v průběhu „vánočního období“, máte možnost vyměnit/vrátit zboží do 100 dní od zakoupení. To vše podle stejných pravidel, jaká platí pro běžnou výměnu zboží.

www.motozem.cz/100-garance-spokojenosti

Tato služba se vztahuje na veškeré zboží v naší nabídce, ať už jde o elektroniku, oblečení, příslušenství nebo doplňky. U nás můžete nakupovat s klidným srdcem a vědomím toho, že máte dost času, abyste si vše dobře vyzkoušeli. 

Dárkové balíčky

Vybírat můžete ale i z široké nabídky jedinečných akčních balíčků za zvýhodněnou cenu. Údržba Vašeho motocyklu nebo doladění perfektního outfitu nebyly nikdy snazší a výhodnější.

www.motozem.cz/darkove-balicky a www.motozem.cz/akcni-sety

Přejeme Vám šťastné a bezstarostné vánoční nákupy!