Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Zajezděte si v listopadu na jihu Španělska

12.10.2018

Sychravý podzim v Česku je ideální doba natočit ty nejlepší kilometry sezóny v teplém a slunném Španělsku. Stabilní počasí bez srážek, teplota 19-22 stupňů Celsia, moře, prázdné silnice, výborné jídlo a krásné pamětihodnosti, které stojí zato vidět Vás vítají s otevřenou náručí.

Právě sem si můžete zaletět s firmou RaceCzech.cz, perfektně si zajezdit a ještě se zdokonalit v jezdeckém umění. Instruktor a průvodce se vám bude věnovat po celou dobu akce, hledání nejlepší cesty, veškeré plánování a starosti tedy hodíte na týden zcela za hlavu.

Úplně si to dovedete představit? Zařídíme všechno pohodlně za Vás a Vy si už jen vychutnejte týden dokonalých zážitků za řídítky svého stroje!

Kdy?

10. - 18. listopadu 2018

Pro koho je akce určena?

Bez rozpaků pro všechny. Jezdí s námi holky, které na motorkách jezdit teprve začínají, ostřílení cestovatelé, kteří preferují už jen top cesty (dlouhé a nudné přesuny na ta nejlepší místa už pro ně nejsou ničím zajímavým) a samozřejmě i kolenobrusiči. Proto ať pojedete na cestovním enduru, naháči nebo nabroušeném supersportu, pojedete díky rozdělení do třech skupin podle typu motorky nebo jezdeckých zkušeností vždycky s jezdci vaší úrovně a nehrozí tak, že byste na někoho celou dobu čekali a nebo naopak, že by někdo čekal na vás.

Jak to celé vlastně probíhá?

Týden před akcí přivezete k nám Vaše motorky i s ostatním vybavením a my je naložíme do kamionu. Ten pak vyšleme napřed do Španělska. Sami pak za námi přiletíte do Málagy přímým letem z Prahy.

Po příletu na Vás budou čekat připravené Vaše motorky i instruktoři, kteří Vás rozdělí podle zkušeností nebo typu motocyklu do optimální skupiny.

Po úvodním školení se Vám pak budou celých 7 dní věnovat. Maximální počet jezdců je 5 na jednoho instruktora. Máme pro Vás připravené dokonalé a vyzkoušené trasy na každý den a nemusíte se tedy starat o plánování a itineráře. Během každého dne pojedete nejen tou nejlepší cestou, ale navštívíte vždy i několik zajímavých míst. Pokud byste však chtěli mít zcela vlastní program, rádi Vám na místě doporučíme kam a jak vyrazit.

Každý den spíme v jiném hotelu a vzhledem ke stabilnímu počasí, které tam v tuto dobu panuje, jedeme pouze nalehko. Veškerá Vaše zavazadla Vám bude po celou dobu akce převážet naše dodávka, která s námi pojede zároveň jako doprovod po celou cestu.

Zpět domů odlétáte opět přímým letem, motorky přijedou do ČR čtyři dny po Vás, vyzvednout si je pak budete moci kdykoliv u nás. Tak co? Myslíte si, že je to skvělý plán? Pojeďte s námi!

Cena?

58 000,-Kč

Veškeré podrobnosti najdete na webu www.raceczech.cz