Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Vyšlo

MotoRoute 6/2016

Redakce MotoRoute, 7.12.2016

MotoRoute 6/2016 vychází 7.12.2016

Online vydání možno zakoupit již 2.12. >Alza Media online

 

 

 

iKiosk

  

 

 

Z obsahu:

 

WayAway: Na Bramboře kolem světa, 2. dílWayAway: Na motorce kolem sveta
"...Pan domácí přiloží do hliněných kamen trochu suchých kravských hoven, načež stejnou rukou nabere do misky hrst suchých rybek a významně je položí před nás na stůl, uprostřed kterého již stojí také miska s rýží a masem a samozřejmě mongolský čaj..."

 

 

 

 

 

 

 

KTM Super Duker GT vs. Suzuki GSX-S1000FNa raketě po Evropě: KTM 1290 Super Duke GT a Suzuki GSX-S1000FA
"...Rozkaz zněl jasně: Most – Balaton – Bled – Most za dva a půl dne. Cílem je prověřit cestovatelské ambice Super Duka GT a možnosti GSX. Start v pátek ve 14 hodin směr Praha – Brno – Bratislava – Balatonfüred, 688 km za 6:30 hod. dle předpisů. Bijeme se v prsa, že v sedm večer stavíme stany..."

 

 

 

 

 

 

Za pěchotními sruby Králického SněžníkuKralicky Sneznik
Tip na výlet do nejsilněji opevněné oblasti prvorepublikového Československa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jawa Jizni AmerikouJawa Jižní Amerikou, 1. díl
"...Čeká nás 80 km krásného ripia. Držíme si svých 80 km/h a skáčeme přes výmoly jako srnky, jen se práší. Místní nás upozorňovali na dobu jízdy kolem tří hodin. Zvládáme to za polovic, holt neznají Jawu!“

 

 

 

 

 

 

 

Nejčastější omyly při používání pneumatik nejenom značky MitasMitas chyby
V další části seriálu uvedeme základní chyby v užívání endurových pneumatik, kvůli nimž dochází ke zničení samotné pneumatiky, nebo k rapidnímu snížení její životnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

BMW K 1600 GT SportTest: Bavorský expres BMW K 1600 GT Sport
K 1600 je top, co do zdvihového objemu i počtu válců. V nabídce BMW nic většího nenajdete. Vyzkoušeli jsme speciální edici K 1600 GT s odvážným přídomkem Sport. Jak jezdí?

 

 

 

 

 

 

 

Technické památkyTechnicke pamatky CR
Železniční depo Lužná u Rakovníka a malá vodní elektrárna s elektroskanzenem Šlovice

 

 

 

 

 

 

 

 

Lithiova baterie na motorceMají lithiové baterie budoucnost?
Díky výjimečným vlastnostem bylo pouze otázkou času, kdy se lithiové baterie objeví i v dosud dominantně „olověném“ oboru motocyklů. Situace ovšem není zdaleka tak jednoduchá, jak by se na první pohled zdálo.

 

 

 

 

 

 

 

Stalingrad 2016 aneb cesta hodně okolo Černého mořeNa motorce okolo Černého moře
"...Pokračujeme na Nalčik a Vladikavkaz. Příroda je divukrásná. Projíždíme Severní Osetijí a v obci Věrchni Lars trávíme asi dvě hodiny policejními prohlídkami, až vjíždíme do military zóny vedoucí koridorem kaňonu do Gruzie..."

 

 

 

 

 

 

 

Tituv bunkrBosna a Hercegovina: Dobytí Titova bunkru
"...Konečně se před námi otevírá brána a vjíždíme na zakázané území stylově na svých motocyklech. Na kraji horského masivu jsou postaveny tři nenápadné vilky, z nichž vede utajená cesta do podzemí. Dál už musíme pěšky. Fotit i filmovat povoleno..."

 

 

 

 

 

 

 

Beskydské mototrasy 1: Beskyde, Beskyde, kdo po tobě ide?Beskydske mototrasy
První část miniseriálu o zajímavých mototrasách v Beskydech.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vietnam na motorceVietnam, dokončení
"..Hledané vodopády byly úplně někde jinde. Po dvou hodinách bloudění jsme je však nakonec, k překvapení všech zúčastněných, našli. Ačkoli jsme tamní řeku zastihli zrovna v suchém období, na relax a odpočinek nám její klidné přírodní scenérie posloužily výsostně. Nešla zde opomenout podobnost k Plitvickým jezerům, a tak mi, jakožto skalnímu fanouškovi Vinnetoua, nostalgicky zaplesalo srdíčko. No a objevení kiosku s vychlazeným pivkem tomu všemu na kráse rozhodně neubralo, co si budeme povídat..."