Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Gibraltar Race 2022

Yamaha a redakce MotoRoute, 10.6.2022

Znáte Gibraltar Race? Je to čtrnáctidenní amatérská navigační rallye, která se jede jak na navigaci, tak na časovou přesnost (nikoli tedy pouze na rychlost, jak je u běžné rallye obvyklé). Na západ od nás si již získala obrovskou popularitu. Ostatně není divu, cílem je dobře se svézt v off-roadu, dobře si zanavigovat a poznat nové kraje a přátele. Prostě skvělá akce, která vlastně nemá konkurenci.

Letos poprvé se Gibraltar Race jede u nás, v Polsku a pobaltských republikách. Startuje se v Praze 19. června kolem 18:00 před hotelem Duo na Praze 9 a končí se v sobotu 2. července závěrečnou „hard-core etapou“ v Adventurelandu v Bělé.

Gibraltar Race

Tradičním partnerem Gibraltar Race je značka Yamaha. Letos se díky ní rallye poprvé v historii zúčastní také český jezdec - Tomáš Sýkora na stroji Ténéré 700 připraveném v dílně specialisty na rallye RebelXsports. Tato firma se zároveň stará o přípravu strojů na další rallye podporované Yamahou, mimo jiné také o přípravu stroje Pola Tarrése. Tak držme českému závodníkovi palce!

Pokud byste se chtěli zúčastnit startu nebo dojezdu závodu, nebo v případě, že by se kdokoli z vás chtěl svézt na vlastním stroji v Bělé na závěrečném epilogu a poměřit síly se soutěžícími jezdci, ozvěte se prosím přímo hlavnímu pořadateli akce. Kontakt je níže:

Manuel Podetti
mob.: +39 3345024060
manuel@motoraidexperience.com
Moto Raid Experience s.r.l.
ph. +39 3245445344
www.motoraidexperience.com
www.gibraltarrace.com
www.agnellotreffen.com

Gibraltar Race