Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Jaký je vůz značky Citroën C4?

26.8.2016

Okouzlující vzhled a zajímavé řešení interiéru, to je vydařený vůz značky Citroën C4. Od nové řady můžete očekávat nejen jedinečný zážitek z jízdy, komfort, kvalitu a velmi atraktivní vzhled, ale i mnoho dalšího... 

 

Stylový francouzský design

Na první pohled nás zaujme design auta, který je velmi povedený. Citroen C4 má kromě vyvážených proporcí mnoho zajímavých prvků. Povedené jsou zejména světlomety s LED diodami vepředu, které zasahují až k blatníkům a zadní světla s 3D efektem. Celou šířkou masky chladiče prostupuje chromovaný znak. Vnější zpětná zrcátka díky aerodynamickému vzhledu snadno překonávají odpor vzduchu. Prodloužená okna zvětšují vnitřní prostor, a zajišťují perfektní výhled.

Vyladěný interiér nové C4

Středový panel je moderní a má zabudovaný dotykový displej s jízdními informacemi. Sedadla jsou velmi pohodlná i pro vyšší řidiče a spolujezdce. Jistě vás oslní chromované prvky na řadící páce nebo na ovladačích volantu s pevným středem.

Interiér nabízí opravdu mnoho místa, působí útulně a bezpečně. Zalíbí se vám velké prosklené plochy, které zajistí lepší výhled. Další kladnou vlastností interiéru je především odhlučněnost prostoru.

Nechybí ani tempomat s omezovačem rychlosti a také systém AFIL, který nás upozorní na neúmyslné opuštění jízdního pruhu, zaručují bezpečnost.

Díky velkému zavazadlovému prostoru je možno převážet zavazadla až pěti cestujících.

Nová řada nabízí souvislé rozměry, které zajišťují kompaktní vzhled. Délka vozu je 433 cm, šířka 179 cm a výška 149 cm.

V nabídce je pět zážehových motorů, Jsou pružné, tiché a kvalitní. Výkon motoru je pro běžného řidiče naprosto dostačující. Zajišťuje nízkou spotřebu a velmi příjemný pocit z jízdy.

Výborné jízdní vlastnosti, oslňující design a vysoká kvalita. Ne náhodou se Citroën C4 pyšní velkou oblibou zákazníků, kteří vyžadují dobrý poměr ceny, výbavy a motoru. Uživatelé tohoto vozu oceňují pohodlné a klidné cestování.

Budete-li chtít o vozu získat více informací nebo nabídku nejlepší ceny kontaktujte společnost Citroen Carling.