Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Jízdy Ducati na okruhu

Marek Olbert, 9.6.2017

Při pohledu z okna redakce mě svrbí ruce a hned bych někam vyrazil. Slunce pálí, ptáci řvou, ideální čas se jet na pohodu ochladit na motorce :-) Ti co mají horkou krev a rádi vysoký adrenalin nepohrdnou ani jízdou na okruhu. Pro ně je připravena akce, rychle se blížící DUCATI DEN na mosteckém závodním okruhu, který se uskuteční 21.června 2017.

Plánované jsou volné okruhové jízdy na vlastních motocyklech Ducati, ale přijet můžete i bez rezervace na jiném motocyklu. Budou-li volné kapacity, svezete se na okruhu taky, navíc bude akce pojata jako finále letošní DUCATI TOUR a stím souvisí i možnost zapůjčení vybraných modelů DUCATI mimo okruh. Po předem vytyčené trase dlouhé cca 45 km, za symbolický poplatek 500,- Kč a s kaucí 10.000 v hotovosti na všechny dostupné modely, můžete vyzkoušet letošní novinky.

Informace k akci a on-line zápis najdete na www stránkách Ducati a na facebooku

http://www.ducati-czech.cz/kalendar-ducat-den-2017.html

https://www.facebook.com/events/1931343307097499/

 

Když vás některý z testovaných motocyklů zaujme, můžete využít služeb DUCATI Financial Services, kde je aktuálně možné získat úvěr s příjemným bonusem 20.000 Kč na nákup originálních doplňků a oblečení Ducati. Tyto finanční služby je možné využít i k nákupu Prověřených ojetých motocyklů se zárukou, kde je aktuálně pět modelů Multistrady a několik dalších zánovních motorek s minimálními najetými kilometry. 

A pokud se vám jezdit nechce, přečtětě si alespoň časopis :-) Přeji pěkný víkend!