Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Novinka CFMOTO 300SR s pětiletou zárukou

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 3.3.2021

5 LET ZÁRUKA NA VŠECHNY STROJE CFMOTO!

 

 

Užijte si pětiletou ZÁRUKU na všechny čtyřkolky i motocykly značky CFMOTO!

5letá záruka od autorizovaného dovozce strojů CFMOTO - Journeyman CZ, je díkem za vaši dosavadní důvěru, kterou se snaží touto přidanou hodnotou naše společnost ještě znásobit. Užívejte si skvělou záruku, užívejte si skvělý pocit jistoty ...

 

Informace k záruce:

5letá záruka platí pro čtyřkolky CFMOTO (ATV, UTV, SSV).

5letá záruka platí pro všechny motocykly CFMOTO.

A tohle je velká paráda....

5letá záruka platí pro všechny stroje CFMOTO zakoupené v prodejní síti Journeyman v ČR a SR od 1.1.2021 jako bonus a poděkování za nákup.

 

V magazínu MotoRoute 3/2020 jsme psali, že společnost CFMOTO, založená v roce 1989, je nejen top značka v Asii, ale dnes taky celosvětově silný hráč na poli motorek a čtyřkolek.  

Značka CFMOTO má díky společnosti Journeyman CZ s.r.o. své zastoupení v České republice od roku 2005 a do dnešního dne prodala u nás a na Slovensku přes 20.000 motorek a čtyřkolek, za loňský rok to bylo 2109 strojů a je na třetím místě za značkami Honda a Yamaha. Několik let zkušeností a na celém světě statisíce prodaných strojů CFMOTO potvrdilo jejich kvalitu, proto se české zastoupení rozhodlo na všechny nové motocykly zakoupené pro osobní použití poskytovat 5 let záruky. 

 

Nejčerstvějším přírůstkem v nabídce značky je malý zábavný motocykl CFMOTO 300SR.

Při troše fantazie a dokoupení sedlových brašen nebo zadního kufru, může být 300SR pro začínající motorkáře skvělou vstupní alternativou do světa mototuristiky. Naši čtenáři vědí, že cestovat se dá prakticky na jakékoliv motorce i čtyřkolce. 

Co o motorce víme? 

V Asii je většina motorek koupena a vyráběna pro každodenní použití za jakéhokoliv počasí, tedy praktický a funkční držák. Z dřívějších nejprodávanějších kubatur 50-200ccm se byť pomalu, přesto viditelně zájem kupců posunuje i do vyšších kubatur, pochopitelně v rámci místní legislativy té které země. Motorky v jihovýchodní Asii už nutně neznamenají jen dopravní prostředek do práce a na nákup, určitě všichni známe obrázky s mopedy a skútry ucpaných ulic nejen z Vietnamu a Thajska, ale s měnící se ekonomikou roste i zájem o motorku spojenou se zábavou. 

Model 300SR je sourozenec modelu CFMOTO 300NK a přestože má od pohledu sportovnější styl a zalomené sportovní řídítka, má slušnou ergonomii i na cestování nejen do města. Vzhled je nadčasový, LED osvětlení je u tohoto typu motocyklu velmi nadstandardní a kapotáž spolu s esteticky tvarovanou palivovou nádrží vypadá velmi hezky.

 

Hezky vypadá i digitální informační displej. Jakože tohle je fakt pecka...

Sportovnímu vzhledu motocyklu značně přispívá vysoké spolujezdcovo sedadlo a celá zadní část, výrazně dělená sedadla, výfuk pod motorem (pozor na brodění) a pěkné kola z lehkých slitin. Podvozek má 37mm USD přední vidlici a zadní monoshock s nastavitelným předpětím, brzdy vpředu čtyřpístek s jedním kotoučem 292mm, zadní 220mm a samozřejmě nutné ABS od Continentalu. 

CFMOTO 300SR má vstřikování Bosch EFi, což zajišťuje stabilní výkon a optimalizaci spotřeby paliva u kapalinou chlazeného jednoválce DOHC o objemu 292,4 cm3, disponujícího výkonem 21,4 kW (29 koní) při 8 750 ot./min. Krouťák je odpovídající, takže 25,3 Nm při 7 250 ot./min. a na zadní kolo se přenáší díky šestistupňové převodovce a mokré lankem ovládané spojce. 

 

Základní fakta: 

Výkon: 21,4 kW (29,2 k)

Krouticí moment: 25,3 Nm

Výška sedadla jen: 780 mm

Pohotovostní hmotnost: 165 kg

Vpředu USD - obrácená teleskopická vidlice (37 mm)

Čtyřpístkový brzdový třmen vpředu 

Nový přístrojový panel: 5,5“ TFT displej 

Zobrazení TFT: módy SPORT / ECO

Smartphone konektivita

Osvětlení - LED technologie 

Vstřikování Bosch EFI

Inteligentní ABS Continental

Design navrhoval Carles Solsona Marti z italského studia Modena 40

 

Model CFMOTO 300SR bude od března dostupný v moto dealerské síti Journeyman v ČR i SR za fajnovou cenu 99.300,- Kč s DPH.

Aby vám nic neuniklo, sledujte stránky www.cfmoto.cz, jejich instagram, facebook a YouTube kanál.