Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Nový BMW showroom v Ostravě

Marek Olbert, foto: autor a Ryszard Perzynski, 22.9.2018

Bavorský výrobce aut a motocyklů stále expanduje a kráčí kupředu, proto s ním chtějí i jeho BMW dealeři udržet krok. Nejnovější přírůstek na mapě svatostánků příznívců modrobílé vrtule, nově i černobílé vrtule, vyrostl v Ostravě.

Původní budova ostravského dealera CarTec Ostrava na Vítkovické ulici není nafukovací, proto pro zachování vysoké kvality servisu a služeb bylo nutné zamyslet se a praštit do stolu. Jenže ostraváci nejsou žádné ořezávátka a rovnou kopli do země :-)

Po několika měsících kopání, bouchání, míchání betonu a svařování železa spatřil svět unikátní showroom, který se stal s velkou parádou novým ostravským domovem pro motocykly BMW a vozy BMW Premium Selection.

Stalo se tak oficiálně 13. září 2018, kdy, ale nikomu ani muk, pár jedinců vidělo nové prostory o něco dříve, aby se udělala zatěžkávací zkouška a mohly doladit detaily, výzdoba, sladit syl...  

V objektu je nadstandardní množství prostoru, je vzdušný a skvěle svým exteriérem i interiérem zapadá do lokality Dolních Vítkovic. Tak trochu jako továrna na zážitky. 

Dolní Vítkovice jsou směsicí retra, technologie, cihel, betonu, hromady železa, ale i moderny, protože donedávna jejich část stále byla a některé části stále jsou v provozu. Nový showroom citlivě doplnil výjimečné místo na Severní Moravě. 

Showroomu dominuje zakulacená prosklená část, kde se v přízemí prezentují nové motocykly z celé výrobní palety, je zde přijímací kancelář a zákazník zde vyřídí vše potřebné od koupě po servis. Řada GS jako na dlani.

V patře jsou v nabídce nejen starší motocykly.

Na výběr je zde široká nabídka vybavení motorkáře.  

A protože všechno má svůj čas, třeba příprava kupní smlouvy na novou motorku, volnou chvíli je možné příjemně prosedět v barovém zázemí a udělat si pohodu. 

Původní showroom stále poskytuje servisní a prodejní zázemí, přesto v novém objektu v Dolních Vítkovicích CarTec vybudoval zcela nový servis, včetně nové moderní lakovny. Mimochodem, kdyby někdo nevěděl coby, hledají nového mechanika. Mrkněte na www stránky KARIÉRA CARTEC.

Nejen pro podzimní plískanice a zimní období je možné motorku doplnit o výběrové kusy starších vozů BMW Premium Selection. Tak trochu galerie moderního umění. Fakt pěkné... Taková garáž by se mi líbila :-)

Letos společnost CarTec Ostrava slaví 15 let výročí od svého založení a stavba nového showroomu byla velká výzva a logická cesta jak expandovat.

Robin Mazáč, marketingový specialista společnosti CarTec, k tomu doplňuje: "Cílem při budování nového showroomu bylo zajistit dostatek místa jak pro personál, tak samozřejmě i pro zákazníky. Ale nejde jen o větší prostor, chtěli jsme klientům i nadále garantovat špičkové služby – zkrátit objednávkové lhůty pro servis, rychleji řešit přijaté zakázky a ukázat na jednom místě ještě více příslušenství a možností pro vozy i zákazníky. Jsme navíc přesvědčeni, že majitelé motorek BMW a starších vozů, stejně jako zájemci o modely z nabídky BMW Premium Selection, si zaslouží více než jen obyčejné prodejní prostory. Proto jsme doplnili showroom rovněž o příjemné kavárenské posezení a bar. Nespornou výhodou místa je i samotná lokalita Dolních Vítkovic, která je dějištěm mnoha významných událostí v Ostravě – jednou z těch největších je přitom festival Colours of Ostrava, u kterého jsme letos byli jako partneři i my, společnost CarTec Ostrava."

Až pojedete, zastavte se, navštivte nový showroom CarTec "505", posaďte se s dobrou kávou na patro, omrkněte ocelové srdce Ostravy a chvíli si odpočiňte. Jen tak. Stojí to za to. 

Nebo si přijďte prohlédnout novou řadu BMW R1250.

Nový showroom najdete na adrese:

CarTec Ostrava s.r.o.

Ruská 3018

703 00 Ostrava – Vítkovice

https://moto.cartecgroup.com