Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Honda CL500 přichází k českým dealerům

Honda a redakce MotoRoute, 30. 3. 2023

Dlouho očekávaná novinka Honda CL500 se nyní dostává k českým dealerům!

Neváhejte a pojďte se s touto novinkou seznámit. Model je již dostupný na všech autorizovaných dealerstvích společnosti Honda.

Využijte možnosti si motocykl do detailu prohlédnout a prodiskutovat vaše dotazy s odborným personálem.

K motorce je k dispozici i široká nabídka příslušenství, včetně celých sad (např. Travel Pack, Adventure Pack aj.). Cena v základním provedení je velmi sympatických 159 900 Kč.

 

 

Základní představení modelu:

Nová Honda CL500 se nese v duchu bohatého retro stylu inspirovaného modely řady CL z let šedesátých a sedmdesátých. Stroj je vybaven motorem z řady Honda CB500, který je vhodný i pro držitele řidičského oprávnění kategorie A2. Využívá nový lichoběžníkový rám z ocelových trubek, odpružení s dlouhým zdvihem a efektní kombinaci 19- a 17palcového předního a zadního kola. Stroj je určen pro náročný městský provoz, nezalekne se však ani lehčího terénu.

Mimořádně atraktivní styl je bohatý na detaily, jako je zaoblená palivová nádrž, kolenní chrániče, gumové manžety vidlice, či zvednutý tlumič výfuku se dvěma koncovkami s perforovaným ochranným krytem. Veškeré osvětlení je tvořeno LED diodami, přístrojový panel je vybaven inverzním LCD displejem a čtyři moderní barevná provedení nechávají CL500 v davu ještě více vyniknout.

Podrobnosti o modelu CL500 najdete tady.