Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Honda uvádí Neo Sports Café Week

Honda a redakce MotoRoute, 11.3.2019

Společnost Honda zve zájemce na první představení a testovací novinky letošní sezóny, CB650R a celé modelové řady Neo Sports Café, které jsou unikátní evolucí klasiky a zároveň moderního světa, postavené nejlepšími japonskými mistry.

Vzrušení, radost a hrdost – to vše je vystihuje řadu Neo Sports Café. Zájemci si mimo novinky CB650R mohou vyzkoušet lehkou CB125R, obratnou CB300R nebo výkonnou CB1000R.

CB1000R+ = ve všech směrech velký charakter

Robustní a přitom kompaktní a minimalistický. DNA modelu CB1000R+ má osobitý charakter. Kovové, leštěné povrchy jsou zárukou, že tento naháč bude středem pozornosti všude, kam se s ním vydáte. Kromě jeho odvážné povahy si budete moci rovněž vychutnat ty nejlepší technologie. Tento „street“ motocykl je například vybaven vyhřívanými rukojeťmi, rychlořazením a elegantními panely a ozdobnými prvky z hliníku.

CB1000R = radikální charakter v novém pojetí

Nenechte se zmást jeho minimalistickým stylem. CB1000R je agresivní, výkonný naháč, který se s chutí a vervou pustí do jakékoli výzvy, kterou před něj postavíte. Tento agilní naháč ukrývá ve štíhlém přepracovaném kovovém rámu úchvatný, dynamický čtyřválec, který čeká jen na to, až uvolníte jeho sílu.

CB650R = méně je více

Ultra kompaktní, ale rázný vzhled motocyklu CB650R byl inspirován retro minimalismem modelu CB1000R. Motocykl jako ryzí stroj, odstrojený a bez příkras. A jestli ve vás vyvolává vášeň už na stojanu, pak počkejte, až se s ním projedete. Tento motocykl je předurčen ke hraní. Vytí vysokootáčkového čtyřválcového výkonného motoru chytá za srdce. Díky ostrému řízení a pokročilým technologiím máte tento stroj vždy pevně pod kontrolou. Někde méně může být mnohem více…

CB300R = retro vzhled, moderní technologie

Drsně vypadající motocykl se díky kapalinou chlazenému jednoválci o objemu 286 ccm nezalekne žádného dobrodružství. A díky kompaktnímu rámu se tento odvážný motocykl snadno ovládá, takže až nastane čas vrátit se do ulic města, i v tomto ohledu bezpochyby předčí vaše očekávání. Celkové provedení v tmavých tónech a ostré křivky navíc zaručují, že budete jednoduše nepřehlédnutelní.

CB125R = štíhlý a dravý streetový stroj

Vyjádřete svůj styl tímto osobitým naháčem s mimořádně velkým výkonem. Kovové plochy motoru s černou povrchovou úpravou jsou zárukou, že na stroji CB125R budete vždy cestovat stylově, ať se vydáte kamkoli. Jeho drsný, sportovní charakter nabízí spoustu zábavy, přičemž špičkové ovládání a agilita poskytují jistotu za všech okolností. Díky tomu se jedná o ideální motocykl pro začínající jezdce.

 

Akce “Neo Sports Café Week” se koná u autorizovaných prodejců motocyklů Honda v termínu 25. března - 6. dubna 2019.

Více informací na www.honda.cz a u prodejců Hondy.


honda_cb1000r
honda_cb1000r
honda_cb1000rplus
honda_cb1000rplus
honda_cb125r
honda_cb125r
honda_cb300r
honda_cb300r
honda_cb650r
honda_cb650r