Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nové interkomy Interphone

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 19.3.2021

Interphone expanduje a společně se značkou Sena zahajují revoluci v bezdrátové komunikaci. Mimo jiné budou nové komunikátory obou těchto značek spárovatelné a kompatibilní. 

V loňském roce jsme naznačili možné spojení dvou věhlasných značek interkomů a ano, je to tak.

Protože potřeby uživatelů těchto komunikátorů jsou náročné, chtějí rychlé spolehlivé a stabilní spojení, je nutné ve výrobě překonávat výzvy a hranice. Dnes už se nikdo nespokojí se složitým nastavováním základních funkcí a ještě složitějším spojením hovoru za jízdy. 

Spojením obou značek vznikla nová řada motocyklových interkomů = Interphone UNITE.

Tato řada má aktuálně 3 základní jednotky U-com2, U-com4 a U-com16, které využívají výhod nové společné platformy. Komunikátory budou plně kompatibilní s interkomy Sena a se systémy Windows 7, s TFT systémy, GPS navigátory a pochopitelně se smartphonem.

Technologie nových motocyklových interkomů je momentálně nejvýkonnější na současném trhu, ať už je to Bluetooth 5.0 nebo Mesh 2.0. Bylo to tak i dřívě, ale teď ještě více platí, že s výběrem interkomu od značky Interphone, dostanete vynikající výkon a kvalitu, která vás v kombinaci s novým designem nenechá na pochybách.

 
3 modely, nekonečné možnosti
 
U-COM16 s technologií Mesh, nejtenčí (nejen) motocyklový interkom na trhu 
U-COM4  pro skupinovou komunikaci až se 4 zařízeními 
U-COM2 pro řidiče a spolujezdce do 600 m
 
Nové modely UNITE mají jedinečné vlastnosti.
 
Inovativní Super tenký design , který jim umožňuje dokonale splynout s helmou, aby se minimalizoval negativní vzhled, pro super zvukový výkon, aby jste mohli poslouchat svoji oblíbenou hudbu, rádio a vnímat pokyny GPS navigace. 
 
Baterie mají skvělý výkon, pokud jde o dobu výdrže a je odnimatelná, aby jste ji mohli vyměnit a nepřerušeně dál komunikovat. Baterie se dá koupit jako náhradní díl, takže si ji můžete v záloze vozit s sebou.  
 
Pro zlepšení uživatelského zážitku byla pro interkomy UNITE vytvořena intuitivní aplikace, která umožní maximální přizpůsobení a následnou správu interkomu rychle a snadno.  
 
Abychom se používání interkomů ještě více usnadnilo, jsou všechny tři modely vybaveny pohodlnými hlasovými příkazy, které vám dávají možnost používat je nejen pomocí kláves, ale také pomocí vašeho hlasu.
 
Budeme vás průběžně o dalších novinkách informovat, nebo sledujte facebook https://www.facebook.com/interphonecellularline/, aby vím nic neuniklo. 
 
 

interphone-UCOM16
interphone-UCOM16
interphone-UCOM2
interphone-UCOM2
interphone-UCOM4
interphone-UCOM4
interphone-unite-34
interphone-unite-34
interphone-unite-35
interphone-unite-35
inter-Progetto-senza-titolo-36-
inter-Progetto-senza-titolo-36-