Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Otevření prvního MOTOPLEXu v ČR

K2 Moto, FaberMoto, 31.5.2018

Kdy: 1. - 2. 6. 2018

Kde: K2 MOTO, Vrbova 19, Praha 4

Co: Slavnostní otevření prvního MOTOPLEXu v České republice pro značky Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa

Těště se na otevření moderního prodejního a servisního zázemí strojů Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa, který rozšíří řady 300 Motoplexů, fungujících po celém světě - v Miláně, Hong Kongu či Melbourne. A nyní také na ploše 210 m2 i v Praze!

Společnost Faber Moto s.r.o., výhradní dovozce jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, rozšiřuje svou prodejní síť o první Motoplex v České republice. Nejmodernější prodejní a servisní zázemí značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa vzniklo ve společnosti K2 moto ve Vrbově ulici v Praze. Faber Moto tak pokračuje ve své strategii, zaměřené na zkvalitňování prodejních a servisních služeb pro české zákazníky.

„Máme velkou radost, že od začátku června můžeme prostřednictvím prvního Motoplexu v České republice nabídnout našim zákazníkům nejvyšší úroveň prodejních a poprodejních služeb v souladu s globálními standardy koncernu Piaggio Group,“ říká Laura Marko, marketingová manažerka společnosti Faber Moto. „Dalo by se říci, že Vrbova ulice v Praze je centrem motocyklů v České republice, a proto bylo pro nás velmi důležité, aby jeho součástí byly také naše značky Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa, které patří mezi světové motocyklové legendy.“

Motoplexy jsou prestižní multibrandová dealerství v rámci mezinárodní prodejní sítě koncernu Piaggio Group, které fungují po celém světě – v domácím Miláně stejně kvalitně jako třeba v Melbourne či Hong Kongu. Během uplynulých tří let bylo na celém světě otevřeno již více než 300 Motoplexů, které představují inovativní model prodeje motocyklů značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa na jednom místě. Kromě motocyklů naleznou zákazníci v Motoplexu také široký výběr příslušenství, značkových produktů, v mnoha případech také servis a odpočinkovou zónu s barem pro občerstvení a salonkem.

Motoplex ve Vrbově ulici v Praze otevírá přední český prodejce motocyklů K2 moto, který je oficiálním prodejcem značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio, Vespa, a také dalších zvučných motocyklových výrobců. Letos společnost K2 moto rozšířila svoje aktivity o produkty značky Piaggio group - Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa. Zákazníci od prvního června naleznou na prestižní adrese široký sortiment skútrů a motocyklů čtyř značek koncernu Piaggio Group. V rámci slavnostního otevření ve dnech 1. a 2. června jsou fanoušci jízdy v jedné stopě srdečně zváni do Vrbovy ulice na testovací jízdy na více než 12ti demo strojích.

„Je pro nás velkou ctí, že můžeme naše zákazníky pozvat do prvního Motoplexu v České republice,“ říká Jiří Kosina, jednatel společnosti K2 moto. „S celkem 10 značkami, 4 prodejnami a e-shopem jsme jednoznačně největším dealerem motocyklů v České republice. Jsme přesvědčeni o tom, že i díky sdíleným nákladům a synergiím, dokážeme ještě lépe vycházet vstříc požadavkům našich zákazníků. V novém Motoplexu chceme poskytovat fanouškům motocyklů takové služby, prostory a osobní přístup, aby se u nás cítili lépe než doma na pohovce či ve své garáži.”

Návštěvníky nového Motoplexu společnosti K2 moto ve Vrbově ulici čeká na celkové ploše 210 m2 největší výběr motocyklů značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa v České republice. Kromě prodeje nových motocyklů naleznou zákazníci pod jednou střechou také autorizovaný servis a obchod s doplňky, oblečením a náhradními díly.

„Ve společnosti K2 moto máme v Praze silného partnera s dostatečnou ekonomickou sílou a zázemím,“ říká Adam Žert, country manager společnosti Faber Moto s.r.o.  „Od tohoto partnerství si slibujeme zejména posun v prodejích motocyklů. Prodeje skútrů nám postupně rostou, větší motocykly ale potřebují silnější zázemí jak prodejní, tak servisní. S projekty Motoplex a postupným zkvalitňováním dealerské sítě budeme pokračovat po celé České republice. Stojíme si za tím, že italské produkty patří k nejlepším produktům na trhu. My nyní usilovně pracujeme na tom, abychom již v blízké budoucnosti mohli říci, že i kvalitou prodeje a servisu patříme k nejlepším. První Motoplex ve Vrbově ulici je významným krokem tímto směrem.“