Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Pneumatiky Waygom pro motokros a enduro

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 5.4.2023

Společnost ACI, výrobce a distributor přileb CASSIDA, má ve svém sortimentu mnoho dalších motocyklových dílů a příslušenství. Novinkou jsou motocyklové MX a enduro pneumatiky WAYGOM.

Značka Waygom vznikla v roce 2007, původně se jmenovala WAYCOM a poté se v roce 2017 přejmenovala na WAYGOM.  Pneumatiky jsou už 15 let vyvíjeny ve Francii a otec projektu je Franck Chanavat.

Výroba se specializuje hlavně na motokrosové pneumatiky, v nabídce jsou i základní rozměry homologovaných FIM enduro pneumatik na silnici a příslušenství, jako jsou haltery a výplně „mouse“.

Souběžně s pneumatikami je ve vývoji řada pěnových výplní a duší, které jsou vhodné pro všechny nabízené pneumatiky. Duše jsou v nabídce ve třech řadách, které začínají od standardní síly přes zesílené 3mm, až po ultra zesílené 4mm. Všechny duše jsou vyrobeny z vysoce kvalitního butylu, což je materiál necitlivý na změny teploty. Díky tomu duše netvrdnou ani v zimě, když teploty klesnou. Butyl je také odolnější než přírodní kaučuk, zejména proti propíchnutí. Stejně tak nabízené pěnové výplně „mouse“ jsou vhodné pro co největší počet pilotů. Výrobce má tři řady pěn s různou hustotou, které je třeba zvolit podle vašeho použití, ať už enduro nebo extrémní enduro.

Většinu pneumatik má ACI skladem, což umožňuje rychlou reakci při odesílání objednávek. Ptejte se u svého oblíbeného prodejce motopříslušenství a pneumatik na možnost objednání pneumatik WAYGOM.