Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Skvělá nabídka ubytování nejen pro vaše letní akce!

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 12.2.2015

Plánujete výlet, sraz, nebo společenskou akci ve Středočeském kraji? Máme pro vás skvělou nabídku jak se dobře a přitom levně ubytovat v obci Smečno, nedaleko Slaného a Kladna. Ušetřené peníze a výborná poloha ubytování však nejsou jedinou výhodou, předplacením svého pobytu zároveň podpoříte dobrou věc.

Do 31.3.2015 si můžete objednat zvýhodněný pronájem celé budovy s dvaceti lůžky (při zcela plném obsazení 32 lůžek), na termín dle vlastního výběru v průběhu celého roku 2015 za skvělou cenu 3000 Kč na den. Podmínkou této ceny je zaplatit částku za pronájem jednorázově do konce března 2015.

 

Dům je díky výtahu zcela bezbariérový, prošel před třemi lety generální rekonstrukcí a je v těsné blízkosti zámeckého parku. Dům má díky své historii, kdy byl majetkem správce hraběte Clam Martinic, také nezaměnitelný genius loci. Personál je schopen zajistit mnoho různých požadavků a specifik pro vaše zájmy, včetně všeho i pro tak typickou akci, jako je česká zabíjačka. To vše pro skupiny do 40 osob. Navíc okolí odpočinkem přímo křičí :-)
 
Standard ubytování, služeb a vybavení ocení nejen rodiny s dětmi, ale stejně tak zájmové skupiny při pořádání svých akcí, srazů a setkání, při pořádání školení, teambuildingových akcí a dalších aktivit. Stravování je zajištěno vlastní kuchyní formou plné penze a od Prahy je dům vzdálen po rychlostní silnici R7 jen 30 km. 
 
Vlastníkem budovy je nezisková organizace, jejímž posláním je poskytovat sociální služby pro rodiny. Budovu ke svým aktivitám nevyužívají po celý rok, proto se rozhodli tímto způsobem nabídnout volnou kapacitu za zvýhodněných finančních podmínek, avšak v časově omezené době.
 
Zde je příklad výpočtu ceny na osobu. Při obsazení celé budovy s deseti pokoji s celkem dvaceti lůžky běžně zaplatíte 6.000 Kč za noc, což je přepočtená cena na jednu osobu 300 Kč/noc. Při předobjednávce je však zvýhodněná cena 3000 Kč za dvacet lůžek, takže cena na osobu klesá na 150 Kč noc. Cena se dále zvýhodňuje při obsazení celkové kapacity kompletního objektu s 32 lůžky ( 2x dvou lůžkový pokoj a jeden bez soc.zař.na pokoji, 4x čtyřlůžkový, 4x třílůžkový). Cena při obsazení plné kapacity pak činí jen 94 Kč na osobu a noc.
 
V ceně máte kromě využití 10 pokojů i veškeré další zázemí, kam patří přednášková místnost, 2 klubové místnosti, místnost pro masáže včetně vybavení, zahrada se zahradním nábytekm, krbem a parkoviště uvnitř objektu. Jak již bylo psáno výše, k dispozici je i moderní osobní výtah. Budete-li chtít svůj pobyt zcela bez starostí, po dohodě vám za příplatek personál zajistí celodenní stravování vařené v jejich kuchyni přesně podle vašich představ.
 
Tímto pronájmem výrazně zlevníte své náklady na ubytování a zároveň tím pomůžete neziskové organizaci pokračovat v jejich sociálních projektech i v příštích letech.
 
Navštivte webové stránky www.dumrodin.cz a přečtěte si co všechno tato organizace zajišťuje, nebo si rovnou objednejte ubytování u ředitelky Ludmily Janžurové na telefonním čísle +420 777558778 a e-mailu ludmila.janzurova@dumrodin.cz
 
 

dum_rodin_smecno
dum_rodin_smecno
dum_rodin_smecno (1)
dum_rodin_smecno (1)
dum_rodin_smecno (10)
dum_rodin_smecno (10)
dum_rodin_smecno (2)
dum_rodin_smecno (2)
dum_rodin_smecno (3)
dum_rodin_smecno (3)
dum_rodin_smecno (4)
dum_rodin_smecno (4)
dum_rodin_smecno (5)
dum_rodin_smecno (5)
dum_rodin_smecno (6)
dum_rodin_smecno (6)
dum_rodin_smecno (7)
dum_rodin_smecno (7)
dum_rodin_smecno (8)
dum_rodin_smecno (8)
dum_rodin_smecno (9)
dum_rodin_smecno (9)