Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Valtické vinobraní za účasti agregátů půjčovny elektrocentrál Valeon servis s.r.o.

11.10.2018

Hned dvě naše elektrocentrály – 140 kVA a 80 kVA – se o prvním říjnovém víkendu podílely na pořádání Valtického vinobraní. Akce, kterou pořádá město Valtice ve spolupráci s CHÂTEAU VALTICE - Vinné sklepy Valtice, a. s., a Střední vinařskou školou je slavností vína, burčáku a dobré nálady.

Hned tři pódia nabídla v průběhu pátečního večera a celého sobotního dne zábavu i pobavení. Vedle krojovaných národopisných souborů či krojovaného průvodu vystoupily i takové špičky české hudební scény jako je skupina Buty, Marek Ztracený, Laura a její tygři či Xindl X. Mnoho rozličných stánků nabízelo své zboží; k ochutnání zde byly tradiční i krajová jídla, burčáky a vína.

Kdo chtěl strávit čas ve vinném sklípku, měl mnoho možností – labyrint Vinných sklepů se v rámci akce otevřel a nabídl cimbálovku i chutné občerstvení. Do pátečního programu se zapojil i místní krásný zámek.

Obě elektrocentrály a veškeré příslušenství zapůjčené půjčovnou elektrocentrál Valeon servis s.r o. byly umístěny na hlavním náměstí – jedna elektrocentrála měla na starosti hlavní podium, druhý agregát napájel stánky a oba stroje tak přispěly k bezproblémovému průběhu slavností.

Valeon elektrocentrály