Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Využijte slevy při nákupu čehokoliv

7. 9. 2023

Ať už budete kupovat oblečení, náhradní díly na auto, knížky, nebo třeba jídlo, můžete ušetřit dost peněz využitím slevových kódů.

Jak na to? Specializovaný web slevovykupon.net shromažďuje slevové kódy na webech ze všech možných oborů. Stačí si vlevo v menu vybrat kategorii, rozkliknout ji, a pak už jen najít informace o e-shopu s požadovaným sortimentem. Ten si dále rozkliknete a najdete slevový kód, který pak uplatníte při nákupu (většinou se zadává v košíku před platbou). Vidíte zde i platnost kódu, tak ať ji neprošvihnete.

U každého kódu se také dá hlasovat, zda funguje nebo ne (může se stát, že některé kódy jsou již neplatné, slevy dále mohou být omezeny jen na některé prodejní kanály, například jen na nákupy v aplikaci apod.). U nových nabídek, které zatím nikdo nevyužil, dosud pochopitelně žádné hlasy nejsou.

Výše slevy je různá, od několika málo procent až po vyšší desítky procent, nejčastěji se však pohybuje okolo 10 – 20 %.
Každopádně můžete díky slevovým kuponům při nákupu zboží nebo služeb ušetřit hodně, i tisíce korun. Malý příklad – co říkáte na slevu 20 % při koupi domácího elektrospotřebiče, například pračky nebo ledničky? To už udělá pěknou částku…

Ale jak už bylo zmíněno, nejde jenom o zboží, ušetřit se dá i na službách, jako je pojištění, webhosting, či třeba půjčky

Další vychytávkou, kterou výše uvedený web nabízí, jsou vzorky zdarma. Opět zde najdete na jednom místě shromážděny informace o různých firmách, nabízejících zdarma vzorky zboží, služby atd.

Jak nabídky slevových kuponů, tak vzorků zdarma se samozřejmě v čase mění, proto je dobré sledovat web průběžně, ať nepropásnete nové nabídky. Ty, které brzy končí, mají naštěstí samostatnou kategorii nahoře v menu (jsou tam samostatné kategorie pro nabídky končící v daný den, a dále pro ty končící v blízké době).