Normfest

 


Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Yamaha Tracer 900 a Tracer 900GT model 2018 vstupují na český trh

Yamaha, 1.1.2018

Společnost Yamaha uvádí modely Tracer 900 a Tracer 900GT 2018

Již krátce po uvedení na trh se model Yamaha Tracer 900 rychle dostal na pozici nejlepšího sportovně cestovního motocyklu střední třídy a získal si řadu nadšených a věrných příznivců po celé Evropě. 6. listopadu 2017 při příležitosti výstavy EICMA byl na netrpělivě očekávané tiskové konferenci společnosti Yamaha „Pioneers of Emotion" představen nový Tracer 900 model 2018 společně s novou verzí Tracer 900GT.

 

Yamaha Tracer 900

V roce 2018 vychází Tracer 900 z oblíbených silných stránek původního modelu a současně posiluje svůj cestovní potenciál a pozici ještě dokonalejšího a kvalitnějšího produktu. Mezi zdokonalení patří například přepracované panely kapotáže. Nový model je také vybaven užšími řídítky a tenčími kryty rukou a také novým štítem s možností nastavení jednou rukou pro lepší ochranu před povětrnostními vlivy.

Nová poloha sezení přináší vyšší pohodlí jezdci i spolujezdci, u kterého ke komfortu přispívají také přepracované stupačky a nová madla. Hliníková kyvná vidlice nové konstrukce společně s přepracovaným nastavením zadního tlumiče zajišťují ještě lepší cestovní výkony motocyklu.

Nový Yamaha Tracer 900 bude k dispozici v barvách Nimbus Grey a Tech Black od dubna 2018. Ceny se v jednotlivých zemích liší, informace pro ČR bude brzy zveřejněna.

 

Yamaha Tracer 900GT

 

Yamaha Tracer 900GT

Tracer 900GT je založen na motocyklu Tracer 900, ve verzi pro rok 2018 nabízí stejné vylepšené specifikace, a je navržen tak, aby uživatelům sportovně cestovních motocyklů nabídl špičkové vlastnosti za konkurenceschopnou cenu.

Reálně je nový Tracer 900GT vybaven celou řadou exkluzivních prvků, včetně rychle odnímatelných 22 litrových barevně sladěných pevných bočních kufrů a také plnobarevným přístrojovým panelem TFT společně s vyhřívanými rukojeťmi.

Exkluzivitu modelu GT reprezentuje přední vidlice zlaté barvy, zadní tlumič je pak opatřen novým dálkově ovládaným seřizovačem předpětí. S rychlořazením a tempomatem v základní výbavě tak představuje nejdokonaleji vybavené provedení modelu Tracer 900.

Nový motocykl Yamaha Tracer 900GT bude k dispozici v barvách Midnight Black, Nimbus Grey a Phantom Blue od května 2018. Cena pro ČR bude brzy známena.

Oba modely jsou vybaveny stejným tříválcovým motorem o objemu 847 ccm a antihoppingovou spojkou (A&S). Elektronická výbava zahrnuje systém kontroly trakce (TCS) se 3 režimy a volitelné provozní režimy D-mode pro optimální výkon ve všech podmínkách. Se štíhlým a lehkým hliníkovým rámem litým pod tlakem metodou CF, velkou palivovou nádrží s objemem 18 litrů, hlavním stojanem a systémem ABS ve standardní výbavě nabízí modely Tracer 900 a Tracer 900GT parametry s výbavou, která patří ve své třídě k nejucelenějším.

 

 

Originální příslušenství Yamaha

Značka Yamaha vyvinula řadu vysoce kvalitního originálního příslušenství pro modely Tracer, které každému jezdci umožňuje postavit si vlastní jedinečný sportovně cestovní motocykl. Řada zahrnuje nasazovací tlumiče Akrapovič, pevné a měkké brašny a nejrůznější sedla a štíty. Dále je k dispozici široká nabídka stylového příslušenství k našroubování, chráničů a páček Billet.

 

Aplikace „My Garage" (Moje garáž): Postavte si motocykl, kterému můžete důvěřovat

Stávající nebo potenciální zákazníci značky Yamaha si nyní mohou motocykl svých snů vytvořit pomocí online konfigurátoru modelů na produktových stránkách kategorie Yamaha Sport Touring nebo pomocí mobilní aplikace, která vybrané originální příslušenství zobrazuje přímo na motocyklu v úchvatném 360° 3D zobrazení.

Aplikaci Yamaha My Garage si můžete snadno stáhnout do mobilního zařízení z obchodu Apple App Store nebo Android Google Play.

 

Originální oblečení Yamaha

Kolekce originálního oblečení zahrnuje jezdecké oblečení pro majitele motocyklů Yamaha, včetně cestovních bund a rukavic a širokého sortimentu oblečení pro volný čas, jako jsou trička, čepice, mikiny a bundy.