Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Novinky na webu

Michal Hamšík, 8.1.2014

Průběžně pracujeme na zlepšování našich internetových stránek tak, aby byly pro vás - naše čtenáře - zajímavější a příjemnější. Většina z této práce není možná "zvenku" na první pohled vidět, ale projevuje se při konkrétní práci s webem.
Na přelomu roku jsme implementovali řadu drobných úprav a vylepšení. Tak například, zprovoznili jsme nový engine pro vyhledávání na stránkách dle více slov, takže hledat cokoliv, ať už v aktualitách, cestopisech, testech, či jiných článcích, a také v e-shopu, je nyní snazší.

Když jsme zmínili e-shop, pro větší pohodlí při nakupování jsme zavedli možnost QR platby. Pokud zvolíte platbu předem, úplně na konci objednávky se zobrazí QR kód, který můžete (ale samozřejmě nemusíte) pro provedení platby použít.
Nevíte, co je to QR platba? Přečtěte si o ní ZDE.

Další novinka se netýká přímo našeho webu, hodně lidí ale potěšila. Oblíbená sociální síť pro sdílení fotek Pinterest je nyní i v češtině! Pokud jste ji tedy dosud nevyužívali kvůli tomu, že byla anglicky, teď to zkuste. A začněte třeba na profilu MotoRoute .


Vaše názory

K tomuto článku zatím nebyl připojen žádný názor