Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Kombinéza na motorku Street Racer Fast Track 2

motozem.cz, 5.6.2023

Pro motorkáře, kteří hledají kombinézu, která nejenže nabízí vysokou kvalitu, ale také skvělý vzhled a bezpečnostní prvky, představuje kombinéza Street Racer Fast Track 2 ideální volbu. Tato kombinéza je vyrobená z hovězí kůže vysoké kvality, což zaručuje nejen pevnost a odolnost, ale také příjemný pocit při nošení.

Jedním z klíčových prvků této kombinézy je podšití prodyšnou síťovinou, která umožňuje proudění vzduchu a pomáhá udržovat optimální teplotu těla. To je zvláště důležité při delších jízdách nebo za horkých letních dnů, kdy je potřeba udržet pohodlí a suchý pocit na pokožce.

Dalším aspektem, který zvyšuje prodyšnost kombinézy, jsou perforované části, které jsou umístěny na strategických místech. Tyto perforace umožňují proudění vzduchu přímo skrz kombinézu, čímž se minimalizuje pocit přehřátí a zajišťuje pohodlí i při náročných podmínkách.

Pokud jde o bezpečnost, kombinéza Street Racer Fast Track 2 nabízí CE level 2 chrániče na ramenou, loktech a na kolenou. Tyto chrániče poskytují vysokou úroveň ochrany před nárazy a pády. Součástí kombinézy je také kapsa, do které lze vložit páteřový chránič (chránič není součástí dodávky), čímž se zajišťuje kompletní ochrana zadní části těla.

Kombinéza je zároveň vybavená vnějšími chrániči na ramenou a odnímatelnými kolenními slidery. Tyto prvky přidávají další ochranu a zvyšují bezpečnost během jízdy. Aerodynamický hrb umístěný na zádech kombinézy přispívá k bezpečnosti tím, že snižuje aerodynamický odpor a zlepšuje stabilitu při vyšších rychlostech.

 

Kombinéza Street Racer Fast Track 2 klade důraz na pohodlí jezdce. Elastické panely umístěné na strategických místech zaručují volnější pohyb a flexibilitu.

V nabídce moto shopu motozem.cz ji najdete ve třech barevných variantách (černo – bílo – červená, černo – bílo – fluo žlutá, černá) a široké škále velikostí.

Kombinéza, která nadchne svou kvalitou, cenou i propracovaným vzhledem!