Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Máš všechno na letní motosezónu?

5.7.2021

Letní počasí doslova vybízí k cestování na motorce. Užijte si dálkové cesty v náležitém komfortu.

MotoZem, specialista na moto doplňky, vám ze svého portfolia produktů  nabízí vše, co dokáže zpříjemnit cestu, pojmout vaše osobní věci na cestování a umožnit bezpečnou a pohodlnou jízdu. V kamenných prodejnách MotoZemě v Dobré u Frýdku-Místku, v Říčanech u Prahy, v Brně a stejně tak na www.motozem.cz na vás čeká široký sortiment zavazadel mnoha velikostí a provedení. Nadchne vás nejen pestrost nabídky, ale též atraktivní ceny.

 

Na co nezapomenout?

Ať už cestujete s propracovaným seznamem výbavy, anebo dáváte přednost spontánním výletům, oceníte chytré a skladné pomocníky. Nezapomeňte s sebou přibalit ochranný obal na motorku, nepromoky a praktické brašny a tankvaky. Plachta na motorku udělá velkou službu v kempu i během nepříznivého počasí. Nepromoky fungují jako pohodlné pláštěnky, které neomezují v pohybu, jsou voděodolné a oblékají se na moto oblečení. Jako velké plus uvítáte skladnost.

Motozem

Zavazadla patří mezi speciality MotoZemě. Jejich výběr je opravdu široký,  na své si přijdou majitelé chopperů i naháčů a stejně tak fanoušci kožených doplňků i textilní klasiky. Brašny od českého výrobce disponují promyšleným designem s řadou vychytávek pro snadné přenášení i bezpečné uchycení na stroji. MotoZem má řešení pro každý typ motorky.

 

Bezpečnost na prvním místě

To je heslo, které platí pro každého motorkáře. Proto neváhejte a investujte do kvalitního moto oblečení. Vybírejte homologované přilby, kalhoty i bundy s chrániči anebo kombinézy prvotřídní jakosti. Na prodejnách i online vám poradí, jakou velikost či provedení vybrat a který model je ideální pro vaše potřeby. MotoZem má skutečně řešení pro každého.

Motozem moto boty

Akční kousky i nové kolekce stojí za to si detailně prohlédnout. Nadchnou vás nejen použité materiály, implementované chrániče a funkce. Díky profesionální výbavě se stane vaše cestování maximálně pohodlným zážitkem. Buďte vidět, chraňte své tělo i hlavu, ruce a nohy. Na cesty si proto připravte kvalitní rukavice garantující pevný úchop a ochranu prstů i kloubů a stejně tak boty pevné konstrukce.

 

Tip na moto bundu

Bundy na motorku patří mezi populární a žádané zboží. Vysoce funkční materiály s řadou technologických úprav jsou navrženy proti oděru a umí skvěle chránit před větrem i deštěm. Celoroční využití slibují bundy s vyjímatelnou termovložkou.

Motozem moto bunda

Před nákupem bundy zvolte správnou velikost a chtějte nejvyšší kvalitu – vaše nová bunda musí mít prostorné kapsy, reflexní prvky, homologované chrániče ramen a loktů a díky stahovacím páskům bude perfektně sedět i po šňůře letních grilovaček.

Svěřte se do rukou odborníků a investujte do své moto výbavy i oblečení. Nadstandardní přístup včetně relaxační zóny a žhavých novinek na vás čeká ve všech kamenných prodejnách, kdo upřednostňuje nákupy z pohodlí domova bude kvitovat online poradenství a podporu pro vaše specifické dotazy. Neomezujte se barvami, velikostmi,  značkami ani cenou! MotoZem má pro každého perfektní zboží!