Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motocyklová značka VOGE nově v ČR

MSA, 24.2.2021

Motocyklová značka VOGE vstupuje premiérově na český trh, a to hned se čtveřicí modelů.

Importérem je v bavorském Weidenu sídlící firma MSA GmbH, dobře známá coby importér etablovaného výrobce skútrů a čtyřkolek KYMCO.

VOGE je prémiovou značkou čínského výrobce motocyklů Loncin, patřícího mezi tři největší výrobce na světě. Pod touto značkou budeme nacházet modely pro náročné trhy, jako je ten evropský, ať se jedná o design, techniku či výbavu.

 

Premiéru na českém trhu startuje VOGE hned se čtyřmi modely v důležitých entry kategoriích:

Naked bike Voge 300 R

Voge 300 R

Voge 500 R

Voge 500 R

 

Retro bike Voge 300 AC

Voge 300 AC

 

Voge Adventure 500 DS

Voge Adventure 500 DS

který je nabízen i s příplatkovým Adventure kitem

Voge Adventure 500 DS Adventure kit

 

Motocyklová značka Voge je součástí koncernu Loncin, jednoho z největších asijských výrobců, který hraje v Číně úlohu premianta ve výrobě kvalitní jednostopé techniky. Loncin Motor Co Ltd. byl založen roku 1993 v Chongqingu, hlavním sídle čínského motocyklového průmyslu. Nejprve se Loncin koncentroval na výrobu spalovacích motorů, poté v roce 1999 představil svůj první vlastní motocykl. Jen o šest let později se Loncin stal největším čínským exportérem motocyklů s roční produkcí přes jeden milión vozidel. Stal se výrobním partnerem mnoha známých evropských značek a získal tím v mezinárodním motocyklovém světě značnou prestiž.

Dnes zaměstnává tento koncern přes 7.000 zaměstnanců a v mateřském vývojovém centru pracuje více než 200 vývojářů na modelech budoucnosti v jedné stopě.

O import se stará zavedená firma MSA GmbH patřící k největším svého druhu v Evropě a zastupující mnoho dalších značek i v okolních státech Evropy.

„Máme velkou radost, že v našem portfoliu přibyla značka Voge. Se značkou Kymco máme v naší stáji dlouhodobě úspěšnou globální skútrovou značku, se značkou Voge posílíme naši pozici v segmentu motocyklů středních a vyšších objemů,“ řekl Gerald Federl, jednatel firmy MSA GmbH.