Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Motosalon 2024 - novinky VOGE

Marek Olbert, redakce MotoRoute, 1.3.2024

Motocykly značky VOGE nejsou na českém a slovenském trhu neznámý pojem, mají však nového importéra a ten přiváží i modely navíc, než které byly dříve. Díky jejich zájmu o perfektní klientský servis a dobrých vztahů s výrobcem se podařilo na výstavu dodat ještě nekoupitelný model VOGE 900 DSX, což je prémiové silniční enduro s cestovatelskou DNA. Fakt pěkná motorka, kdy ještě během odpoledne v novinářském čtvrtku několik zájemců podalo na místě objednávku. 

Možná jste už zaslechli velmi úzké spojení značky VOGE se značkou BMW. Mateřská továrna Loncin si zaplatila licenci za to, že může mít nové VOGE 900 DSX hodně blízko k bavoráckému podobnému modelu.

Při pohledu na technické parametry a výbavu je podoba opravdu znatelná. V základní výbavě najdete prvky jako je antihoppingová spojka, tempomat, ABS a kontrola trakce TCS, quickshifter, brzdy Brembo, nastavitelný podvozek Kayaba, tlumič řízení, vypletaná bezdušová kola 21" / 17", volitelné jízdní režimy, radar, přední kamera v HD rozlišení, výhřívání rukou a sedadla, LED světlomety, kryty rukou, nastatelné plexi, padáky, bezklíčkový systém startování, mlhovky, centrální a boční stojan a v neposlední řadě Bluetooth párování s mobilem. Tomu se bude těžko konkurovat. 

K vidění jsou zde i čtyřkolky a další dostupné modely. 

Přijďte se podívat na výstavu nebo sledujte FB stránky www.facebook.com/gorex.cesko

Motocykly VOGE nově v České a Slovenské republice zastupuje společnost GOREX z Benešova s velkou dealerskou sítí.