Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Suzuki Vitara, vůz s velkým V

redakce, PR, 17.1.2018

Suzuki Vitara, vůz s velkým V

Když si někdo kupuje vůz, měl by na něj klást velké nároky. Proč? No protože jsou vozy a vozy. A kdybyste si nekladli ony velké nároky, mohlo by se stát, že byste při vašem výběru minuli vůz Suzuki Vitara - variabilní SUV pro každou příležitost.

Vitara toho v základu i hodně uveze - na tažném i nejběžnější 88kW varianta utáhne 1200kg, což by na základní plošinový přívěs s motorkou mělo stačit. Vyšší výkonové varianty jsou na tom potom ještě o dost lépe, což je na kompaktnější SUV velmi dobré. Veškeré parametry Vitary pak najdete na Autohled.cz, kde je možné si zobrazit veškeré parametry vozu i jej porovnat s konkurencí. 

 

Vůz, ve kterém se budete cítit bezpečně

Víte, kde můžete zakusit velkou dávku bezpečí? No přece ve voze Suzuki Vitara, který už více bezpečnější být nemůže. Pro své nové majitele automobil podstoupil celou řadu předepsaných testů, ve které získal pětihvězdičkové ohodnocení. Díky tomu se řadí mezi nejbezpečnější automobily v daném segmentu. Svým vybavením dohlíží na bezpečnost své posádky i chodců venku.

Suzuki Vitara má pokročilé bezpečnostní systémy, jako je radarový senzor systému RBS nebo adaptativní tempomat, který dodržuje předepsanou rychlost i odstup od vozidel před sebou.

 

Vůz, ve kterém se budete cítit pohodlně

Je možné, že po koupi vozu v něm bude jeho nový majitel i přespávat. Suzuki Vitara má krásný a pohodlný interiér a velmi dobrou technickou vybavenost. Má precizně vyvážený podvozek s pohonem všech čtyř kol a nabízí čtyři volitelní jízdní režimy pro plynulou jízdu na silnici i mimo ni.

Kromě jiného nabízí smart audio, navigaci i parkování, asistenta  HHC a HDC a má hodně, opravdu hodně úložného prostoru. To se dozvíte i ve videorecenzích.

 

SUV s rekordně nízkou spotřebou

Jedním z důvodů, proč řidiči po voze Suzuki Vitara zatouží je i jeho velmi, opravdu velmi nízká spotřeba.  Ta se dokonce řadí mezi nejnižší spotřebu mezi vozy s pohonem 4x4 a klasickým spalovacím motorem. Naftová Vitara 1,6 DDiS AllGrip má kombinovanou spotřebu pouhých 4,2 l/100 km, s pohonem předních kol pak dokonce 4,0 l/100 km.

 

Vůz, jehož osobnost plně rozvine až řidič

Kromě pořádné vybavenosti, nízké spotřeby a hezkého designu má Suzuki Vitara ještě něco, čím přitáhne své nové majitele. Její osobnost může plně rozvinout až její nový majitel. To díky personalizačního programu, díky kterému mohou zákazníci kombinovat celou řadu atraktivních prvků v interiéru i exteriéru.

 

Automobil, který má tradici i svěží styl

Suzuki Vitara je tedy automobil s tradicí od roku 1988, kdy byla uvedená na trh. Její nejnovější model představuje svěží příležitost, jak vyzkoušet něco nového a přitom zůstat u kvality, na kterou si není těžké zvyknout.

To všechno dělá z automobilu Suzuki Vitara jedinečné SUV pro každou příležitost. Mezi konkurenci pak patří například Qashqai. Ať už se rozhodnete s vozem zažít dobrodružství na cestách nebo se na něj potřebujete spolehnout během vašeho každodenního používání. Se Suzuki Vitara si můžete být jistí, že máte efektivního parťáka na hodně dlouhou dobu. Tak už máte pro tento vůz vycíděnou vaši garáž?