Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Aktuality

Shrnutí novinek v MotoRoute klubu

Redakce MotoRoute, 12.3.2020

Možná jsi už slyšel/a o MotoRoute klubu a zajímá tě, co členství obnáší? Přinášíme stručné shrnutí.


Jednou z věcí, kterou mají členové k dispozici, je streamovaná videotéka. K dnešnímu dni (12. 3. 2020) je v ní už 64 motocestovatelských filmů! A budeme pokračovat v jejím rozšiřování...

Dále je to trvalý přístup k pětidílnému on-line enduro kurzu se Zdeňkem Gottvaldem a Rudou Fráňou, kde se dozvíš od mistrů endura, jak jezdit na motorce v terénu. A pokud si někdo chce vyzkoušet nové poznatky a své dovednosti v praxi pod odborným vedením, stačí se přihlásit na Jarní školu jízdy v terénu, kde mají členové MotoRoute klubu 10% slevu.

Někteří z členů klubu také využili tuto slevu na Enduro výlet do Bosny, tato akce je však už obsazena.

V klubové on-line knihovně jsou nyní úplně všechna čísla magazínu MotoRoute (tj. 90 časopisů), včetně toho nejnovějšího. Už jsme také přidali několik knih a průvodců, konkrétně třeba České mototoulky 1 (tato publikace je jinak už vyprodaná a nedá se koupit) či Alpský motorkářský průvodce - Francie.

Jasně, není to totéž, jako mít v ruce tištěný časopis – proto mají členové také možnost přikoupit zlevněné předplatné  magazínu MotoRoute v klasické tištěné podobě.

Pak je zde klubový e-shop, kde je několik výrobků za zvýhodněné ceny (knížky, průvodce, navigace, další přibudou).

MotoRoute klub

V neposlední řadě mohou členové klubu využít slevy a výhody u našich partnerů. Aktuálně je to -15 % na airbagové vesty a bundy Hit-Air, -5 % na motovybavení od www.geneze.cz a již zmíněných -10 % na předplatné magazínu MotoRoute a na námi pořádané akce. Novým partnerem se stala firma Moto Lisý známého závodníka, šoumena a kaskadéra Míry „Lisáka“ Lisého, což znamená, že členové klubu budou mít slevu na jeho akce. Nyní také členové klubu mohou uplatnit slevu -10 % na nákupy tras v rámci projektu MotoQuest (zatím platí pro nákupy na webu, cca od půlky dubna i na nákupy v aplikaci).

Další novinkou, co zrovna "pečeme", je sleva na dopravu motorek do zahraničí systémem GBOX.

I na dalších věcech pracujeme (např. další partneři) a budeme je postupně představovat.

A věříme, že se potkáme na 1. jarním setkání MotoRoute. I zde budou mít členové klubu výhody, jednak v nižším vstupném, ale i v možnosti exkluzivně absolvovat enduro školu a vyjížďku s dakarským závodníkem Milanem Engelem!

Tak na co čekat - zaregistruj se do MotoRoute klubu hned! Jako uvítací dárek dostaneš nový Motoatlas ČR a klubovou nášivku.

MotoRoute klub Igor Brezovar