Nacházíte se: ÚVODNÍ STRANA / Tiskové zprávy

Nový motosalon BMW v Karlových Varech

BMW a redakce MotoRoute, 6.6.2017

Kdo pravidelně sledoval termíny akce BMW RoadShow, jistě zaregistroval poslední zastávku v Karlových Varech. Karlovy Vary? Ano... Kamion závodního týmu IV Racing dovezl testovací modely do nově otevřeného showroomu autorizovaného dealera, kterou se stala společnost Dycom. Akce to byla povedená a jak bylo zvykem i na dřívějších zastávkách, k vidění a zakoupení byl široký sortiment příslušenství a nové BMW kolekce vybavení pro motorkáře, na kterou bylo přímo na místě cenové zvýhodnění 10%. 

Nový showroom s plochou 135 m2 prezentuje až osm motocyklů, speciální prostor je připraven také pro motocyklové příslušenství a prodej doplňků. Nechybí ani Aktivní příjem do servisu s možností důkladného prohlédnutí motocyklu v příjemném prostředí. Showroom postavený podle nejnovějších standardů BMW Motorrad je navržen také pro prodej ověřených ojetých motocyklů. Samozřejmostí je vyškolený specializovaný personál nejen pro prodej, ale také pro servis.

Samotný showroom je postaven v moderním stylu, tak, aby odrážel svobodu související s motocykly BMW Motorrad. Najdeme tu proto například venkovní terasu pro posezení, cihlovou stěnu se stylovou sedací soupravou či moderní graffiti na stěnách.

Otevřením nového prodejního a servisního místa posiluje BMW Motorrad svoji pozici v Karlovarském kraji. K prodeji jsou samozřejmě připraveny všechny aktuální novinky z výrobního programu motocyklů, stejně jako příslušenství a doplňků jezdce.